Turisme

Pollença participa a la World Travel Market de Londres

L'objectiu d'aquesta fira és treballar per la sostenibilitat turística a través de reunions on es parlarà de balanços i previsions

La nova edició de la Fira Internacional de Turisme de Londres va començar aquest dilluns i Pollença és un dels municipis coexpositors a l’estand de les Illes Balears. L’objectiu d’aquesta fira és treballar per la sostenibilitat turística. En aquesta línia, el Consell de Mallorca hi presenta el programa de turisme esportiu que ofereix l’illa.

A més, a banda d’una agenda de reunions, s’ha organitzat també una acció de networking adreçada al sector turístic i als mitjans de comunicació. Segons ha apuntat l’Ajuntament de Pollença, durant els tres dies que dura a World Travel Market de Londres, tenen previst reunir-se amb diferents majoristes i agències de viatges a fi de valorar la temporada d’enguany i sabre quines previsions fora de temporada alta de l’any que ve.

Cal recordar que el Regne Unit és el segon mercat emissor més important després d’Alemanya. Amb tot, segons ha apuntat el Consell, s’exposaran les línies mestres del Pla de Turisme Accessible que s’està desenvolupant en coordinació amb el sector i amb entitats vinculades amb l’accessibilitat.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button