Eu MollMunicipi
Destacat

Les platges d'Eu Moll podrien quedar sense serveis

L'associació de veïns del Moll no ha presentat oferta degut a l'alt preu dels cànons

Ahir acabava el termini de presentació d’ofertes per a la gestió dels servei de gandules i para-sols, que du associat el servei de neteja de les platges. Segons ha pogut saber Som Pollença, l’ Associació de Veïns d’Eu Moll, qui ha prestat aquest servei els darrers anys en Eu Moll i Sant Vicenç, essent una organització local i sense ànim de lucre, no ha presentat finalment la seva proposta.

L’associació no ha presentat la seva proposta perquè el preu del cànon triplicava el de la darrera vegada que es va licitar i amb uns costs tan elevats veuen inasumible fer front a la despesa economica que suposa la prestació dels serveis. a més, l’ AAVV presentà unes al·legacions a la regidoria de medi ambient que han sigut desestimades. Ara s’ha presentat un recurs de reposició on assenyalem que la licitació no te estudi economic que asseguri la seva viabilitat.

En aquest sentit, encara no sabem si quedara deserta la plaça, si es relicitarà o si ha estat cobert per un altre oferta. El que es segur és que amb la temporada començada, una vegada més les platges estan sense serveis amb la mala imatge que genera cap als usuaris i banyistes.

Seguirem treballant per mantenir-vos informats.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button