MunicipiTurisme

Les dades registrades confirmen l’allargament de la temporada turística

Incrementa el percentatge de persones afiliades a la Seguretat Social durant el mes de novembre respecte de l'any anterior

Es considera positiva la valoració sobre les dades d’atur i de l’afiliació a la Seguretat Social registrades el passat mes de novembre. El conseller d’Empresa, Ocupació i Energia, Alejandro Sáenz de San Pedro, ha confirmat amb aquestes dades que la temporada turística va ser més llarga que l’any anterior.

Segons el Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), les Balears han incrementat un 3,3 % les persones afiliades a la Seguretat Social durant el mes de novembre respecte del 2022. És a dir, un total de 492.981 persones afiliades. Una millora considerable d’ocupació malgrat que respecte a l’octubre la disminució fos d’un 15,5 %.

Per altra banda, el nombre d’aturats va baixar a les illes un 9,7 %, fet que implica un descens de 3.545 persones, si es comparen les dades amb el mes de novembre anterior. Tot això sense tenir en compte els 98.029 afiliats en règim d’autònoms; els quals, així mateix, han incrementat en un 2,2 %.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button