PollençaTurisme

El batle de Pollença, Martí March, nou vicepresident de la Comissió de Turisme de la FEMP

El batle de Pollença, Martí March, va ser designat com a vicepresident de la Comissió de Turisme de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) en una cerimònia celebrada a Madrid el passat dilluns 18 de març.

Durant la reunió, a més dels temes administratius diversos, es va formalitzar la nova Comissió, ara dirigida pel batle de Santa Cruz de Tenerife, José Manuel Bermúdez, i es van definir els plans de treball i les accions a seguir.

En la seva funció com a vicepresident, Martí March destaca la rellevància del turisme com a motor essencial per al creixement econòmic d’Espanya, les Illes Balears i totes les localitats del país. Per aquest motiu, subratlla la necessitat de fomentar un turisme sostenible, diversificat i regeneratiu en tots els seus aspectes, abordant qüestions com la formació i la qualitat de l’ocupació. Conclou afirmant que això només es pot aconseguir mitjançant un consens amb els residents de les diferents poblacions turístiques.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button