FormentorMunicipiTurisme

L’hotel Four Seasons Formentor anuncia un “talent day” per a la selecció de personal d’aquesta temporada i prioritzarà als habitants del municipi de Pollença

La jornada de captació de futurs treballadors tindrà lloc el pròxim 27 de febrer en la seu de la Fundació Rotger Villalonga a Pollença

Four Seasons Resort Mallorca Formentor ha anunciat la convocatòria d’una jornada de captació de futurs treballadors que tindrà lloc el pròxim 27 de febrer en la seu de la Fundació Rotger Villalonga a Pollença. Aquest esdeveniment marca el començament del procés de selecció d’empleats per a l’emblemàtic hotel, que té previst reobrir les seves portes en la temporada d’estiu de 2024.

La iniciativa, denominada “talent day”, cerca consolidar la plantilla laboral de l’hotel de cinc estrelles i començar el procés de contractació de personal en diverses àrees. La primera jornada es durà a terme en col·laboració amb el Servei d’Ocupació dels Illes Balears (SOIB) des de les 9.00 fins a les 14.00, i des de les 15.30 fins a les 18.30 hores. En aquest esdeveniment, els candidats passaran per diverses rondes d’entrevistes en les quals s’avaluaran la seva formació, habilitats i experiència professional. A més, s’ha expressat l’interès a prioritzar als residents locals en la contractació.

Els interessats poden obtenir més informació sobre les vacants i preinscriure’s a través del lloc web del SOIB o presentar-se directament en la Fundació Rotger Villalonga amb el seu curriculum vitae actualitzat i imprès el dia de la convocatòria. Les posicions disponibles abasten diverses àrees, com a pastisseria, hostaleria, sommelier, cuina, serveis d’habitacions, seguretat, vendes, esdeveniments, manteniment i més. Els perfils professionals detallats i el formulari d’inscripció estan disponibles en el lloc web i compten amb un període d’inscripció fins al 18 de febrer de 2024.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button