Eu MollMunicipi

Es tornarà a licitar de manera urgent el servei de Platges

Després del tancament del termini de presentació de sol·licituds el passat dilluns, 6 de maig de 2024, l’Ajuntament de Pollença ha informat que de els 44 lots oferits per a l’explotació dels serveis de temporada en el litoral per als anys 2024 a 2027, 37 han rebut ofertes de licitadors. No obstant això, diversos lots importants han quedat deserts, incloent les platges d’Albercuix, Tamarells i Cala Sant Vicenç, així com el lot per a embarcacions sense motor.

Dels Lots que han rebut ofertes inclouen la prestigiosa platja de Formentor, així com els serveis de xibius i l’escola de vela. Per contra, en el context de les recents preocupacions expressades per l’Associació de Veïns d’Eu Moll, que ha gestionat anteriorment serveis similars sense presentar oferta aquest any, l’administració local ha anunciat que relicitarà urgentment els lots deserts per assegurar que els serveis de platja estiguin disponibles el més aviat possible.

Aquesta situació arriba just després que aquest mitjà revelés que l’Associació de Veïns d’Eu Moll no va presentar proposta per la gestió dels serveis de gandules i para-sols a les platges, una decisió influïda per l’augment significatiu en el cost del cànon i la desestimació de les seves al·legacions per part de la regidoria de medi ambient. L’associació ha presentat un recurs de reposició contra aquesta decisió, destacant la falta d’un estudi econòmic que asseguri la viabilitat de la licitació.

L’Ajuntament de Pollença es compromet a garantir la disponibilitat dels serveis de temporada i a resoldre les inquietuds de les parts interessades. Segons el comunicat, es treballarà per a millorar la situació i assegurar que els serveis de platja puguin començar sense més demores.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button