Educació

El PSOE de Pollença creu que l’equip de govern no té l’educació com a prioritat

El partit ha assegurat que l'equip de govern del municipi ha desaprofitat l'ajut de 750.000 euros que brindava el Govern balear per a la creació de noves places de primera infància

El PSIB-PSOE de Pollença ha lamentat aquest dimarts en un comunicat el fet que “aquest setembre hem perdut l’oportunitat de què els infants pollencins comencessin el curs en una nova escoleta municipal de primer cicle al nucli de Pollença”. Segons ha apuntat el partit, l’equip de govern pollencí ha desaprofitat l’ajut de 750.000 euros que brindava el Govern balear per a la creació de noves places de primera infància. “La nova escoleta municipal ha quedat en ciència-ficció”, ha criticat Antoni Cànaves, secretari general i portaveu del PSIB-PSOE de Pollença.

D’altra banda, Cànaves ha recordat que la gratuïtat del tercer curs del primer cicle d’Educació Infantil és una realitat i que, al municipi de Pollença, beneficia a més de 50 famílies, que s’estalvien 165 euros al mes. “Són 18 alumnes de tres cursos, dos a la Gola i un a Picarol, que pertany a la xarxa complementària. Pròximament, s’hi podran adherir també Voliaina i Sant Jordi, que ja seran centres autoritzats”, ha detallat el secretari general.

A més, segons ha apuntat el partit, la Conselleria d’Educació ha transferit 10.000 euros per a cada unitat de 0-1 i 1-2 anys. És a dir, 40.000 euros més a l’Escoleta de Gola i 5.000 euros per unitat a la xarxa complementària. “L’educació ha de tornar a ser prioritària a Pollença”, ha conclòs Cànaves, qui ha remarcat que Pollença “és un poble de cultura, hereu de la societat que Guillem Cifre de Colonya i Clara Hammerl van revolucionar”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button