Tecnologia

La productora pollencina BalearsLive retransmetrà el playoff d’ascens a Segona B

Les semifinals i la final autonòmica es podran veure al canal de Youtube de la FFIB

L’empresa pollencina BalearsLive compta amb més de set anys d’experiència en aquest tipus de retransmissions, ja que realitza la producció de la Superlliga Masculina de Voleibol Espanyola i la Lliga Nacional de Futbol Sala amb el Palma Futsal. Per aquest motiu i gràcies a la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB), ha estat la productora triada per emetre en directe el partits que decidiran l’ascens a Segona RFEF.

Les semifinals i la final autonòmica determinen la plaça a un dels equips balears per jugar a escala nacional i pujar de categoria. Aquests partits es disputaran a la Ciutat Esportiva del RCD Mallorca (Son Bibiloni), el proper diumenge 8 de maig. A les 12 hores, el partit Manacor-Llosetense. A les 17 hores, el  Poblense-Platges de Calvià.

El guanyador passarà a la gran final del dia 15, que es disputarà a les 12 hores.

Aquesta primera fase d’ascens a Segona B-RFEF, crucial per als equips, es podrà veure a través del Canal de Youtube de la FFIB, de la ma de Balears Live i Jaume Capó, periodista esportiu expert en futbol regional. La gravació comptarà amb dues càmeres per a les semifinals, i quatre per a la final.

Per altra banda, a la reunió que es va realitzar ahir al matí, Miquel Bestard, president de la FFIB, va informar de l’organització que es durà a terme quant a les entrades: “Els clubs comptaran amb un repartiment d’entrades equitatiu que posaran a la venda durant la setmana als seus aficionats a les seves oficines, mentre que una hora i mitja abans de cada partit, a taquilles de Son Bibiloni hi haurà una venda limitada d’entrades”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X