Tecnologia

Premis a Dones Empresàries de Balears: Reconeixent l’excel·lència femenina en el món empresarial

“Dones amb capacitat d'innovar, arriscar i inspirar i, sobretot, amb un immens talent”

Avui dijous ACTUALITAT ECONÒMICA i TELVA s’han unit per a celebrar el lliurament dels prestigiosos Premis a les Dones Empresàries a Balears. Aquests reconeixements destaquen i honren a les destacades directives i professionals de la comunitat.

L’acte de lliurament ha comptat amb la presència d’importants figures polítiques i empresarials de les illes. Entre d’altres, Margalida Prohens, presidenta del Govern; Jaime Martínez, batle de Palma; i Alfonso Rodríguez, delegat del Govern a les illes.

Enguany, les guardonades són un reflex del talent femení i de lideratge empresarial. A més, els premis destaquen el talent, la dedicació i l’èxit de les dones empresàries a Balears, inspirant a noves generacions a aconseguir les seves metes i contribuir al desenvolupament econòmic i social.

El Premi a la Millor Trajectòria Empresarial ha estat per Carmen Sampol, CEO del Grup Sampol, la visió i la dedicació del qual han portat a la seva empresa a aconseguir altes cotes d’èxit i reconeixement en el sector.

El Premi a la Millor Empresària Innovadora ha anat per a Lina Mascaró, presidenta del Grup Mascaró, una líder audaç i visionària l’enfocament innovador de la qual ha impulsat el creixement i l’expansió de la seva empresa.

El Premi de la Millor Directiva s’ha entregat a Encarna Piñero, CEO del Grup Piñero, una executiva exemplar el lideratge de la qual ha estat fonamental per al desenvolupament i la consolidació de la seva companyia com a referent en el seu sector.

El Premi a l’Impacte Social, ha estat per Rosa Esteva, fundadora de Cortana, el compromís de la qual amb la responsabilitat social ha estat fonamental per a millorar la qualitat de vida de les comunitats i contribuir al benestar col·lectiu.

“El sector empresarial en els Illes Balears té avui nom de dona: Carmen Sampol, Lina Mascaró, Encarna Piñero i Rosa Esteva. Dones que han continuat el llegat d’una generació d’emprenedors que van assentar les bases de la nostra economia amb empreses que han traspassat les nostres fronteres”, ha assegurat Marga *Prohens, presidenta del Govern balear, durant el seu discurs.

Per part seva, Jaime Martínez Llabrés s’ha referit a les premiades com a “dones amb capacitat d’innovar, arriscar i inspirar i, sobretot, amb un immens talent”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button