MunicipiPollença

Nou descobriment al carrer dels Àngels

El cadàver trobat podria datar aproximadament de l'any 1100

Les obres del carrer dels Àngels de Pollença no deixen de sorprendre els arqueòlegs que es troben treballant allà mateix. La setmana passada, es varen descobrir restes que molt probablement són d’època romana, ja que es troben damunt de teules d’aquesta període clàssic.

Fa menys d’una hora, s’han destapat nous ossos al mateix enterrament. La seva bona conservació permet distingir perfectament que es tracta d’una part del crani, la columna i el braç d’un cos humà. D’aquest nou descobriment es pensa que podria datar aproximadament de l’any 1100.

Jaume Deyà, l’arqueòleg, ha procedit a excavar els laterals de les restes per poder diferenciar amb major claredat les altures existents a l’excavació. Aquestes alçades, ens ha explicat, es relacionen amb les diverses èpoques esmentades, encara que es vegin barrejades.

Demà, juntament amb Magdalena Sastre, la seva companya, es procedirà a la seva retirada per realitzar les proves de radiocarboni que determinen la datació exacta.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X