MunicipiPollença

El carrer Munar passa a ser d’ús peatonal

Les noves senyalitzacions alerten de les actuals normes

Finalitzada l’obra del carrer Munar de Pollença, s’han instal·lat les senyalitzacions pertinents per aquesta nova zona peatonal. A partir d’ara, es tracta d’un carrer completament per a ús de vianants. Amb l’excepció de pas dels vehicles residents. No obstant això, l’estacionament queda totalment prohibit tant per a residents com per a no residents.

La substitució de l’asfalt del terra per pedra calcària picada, es realitzà d’acord al Pla Especial Centre Històric, base per al projecte que l’Ajuntament de Pollença llançà amb un pressupost de 1.457.258 d’euros més IVA.

Aquest projecte treballa per la rehabilitació i l’empedrat d’onze carrers del poble: Àngels, Munar, General Bosch, Sant Josep, Colom, Sol, Mercat, Jonquet, Moro, Ramon Picó i Roser Vell. A més de la renovació de les infraestructures de les aigües residuals, pluvials i de l’aigua potable de cada un d’ells.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X