PolíticaUnides Podem

Unides Podem dona el remanent econòmic de la seva assignació de l’Ajuntament

Tot i no haver-se presentat enguany a les eleccions, Unides Podem Pollença ha realitzat un acte de valor social i polític.

Aquest partit ha retornat la seva assignació econòmica com a grup municipal de l’ajuntament de Pollença. Com declaren, pensen que tots els partits haurien de retornar els diners no utilitzats de les seves assignacions a l’Ajuntament.

A Unides Podem, el remanent ha sigut de 5.770,11 euros d’un total rebut durant la legislatura de 7.503,14 euros.

Llavors, en un acord signat amb l’Ajuntament per retornar aquests diners, pactant que la quantia es reparteixi per a les següents assignacions:

  • 400 euros per compra de llibres i material per a la biblioteca municipal: que permeti abordar temes com la violència masclista, l’abús sexual infantil, el suïcidi, la salut mental infantojuvenil, la gestió d’emocions i altres necessitats que considerin els tècnics de la biblioteca.
  • 2.500 euros en qüestions de medi ambient com: sembra d’arbres autòctons en coordinació i col·laboració amb Cap de Fibló i establiment d’un pla de manteniment.
    També la compra de plaques de ferro per posar vora pluvials amb missatges per fer consciència de no llençar-hi rebuig.
  • 1.320,11 euros a l’Àrea d’Esports per compra de material i l’estudi i compra de nou material necessari per al rocòdrom
  • 2.050 euros a l’àrea de Benestar Social per augmentar la partida pressupostària de l’any 2024

Gràcies a aquesta donació pactada, es podràn dur a terme petites millores per a tothom.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button