Unides Podem

Unides Podem dóna 1.200 € a ONIT, AFAMA i Undermoll

Una mostra del desacord amb la pujada dels sous dels regidors i regidores

Unides Podem Pollença dóna 1.200 € a ONIT, AFAMA i Undermoll. Com expliquen en un comunicat, és una clara mostra del seu desacord “amb la pujada de sous que va haver-hi de forma generalitzada a l’Ajuntament de Pollença pels regidors i regidores” de l’actual “equip de Govern de dretes”. Aquest augment també es va aplicar als representants de l’oposició, els portaveus van veure com el seu salari passava de 6.000 € a 8.400 € a l’any. És per això que van decidir fer donacions anuals a entitats socials pollencines i a projectes “que siguin d’interès i que lluitin pel bé comú”.

La quantitat donada és la “diferència entre les antigues retribucions per ser portaveu d’un Grup Municipal” i “la nova”, la qual és de 1.008 €. Ara bé, “donada la situació provocada pel COVID-19, finalment la proposta definitiva de donació ha estat de 1.200 €”.

Per què a aquestes entitats?

Reproduïm de manera literal el motiu que ha portat a Unides Podem a elegir aquestes tres entitats amb motivació social:

ONIT: associació juvenil formada per joves del Municipi que organitzen activitats multitudinàries i obertes a la ciutadania amb un caràcter especialment cultural i d’oci, com són el Festival de les Flors o la Nit Fosca. A més, posen esforç i dedicació gràcies a voluntaris/es per ajudar al correcte desenvolupament de les Carrosses dels Reis Mags, l’arribada del Pare Noel… en definitiva, una tasca de cohesió social inestimable i que esperem continuï per molt més temps

Undermollassociació de recent creació que defensa projectes intergeneracionals i l’empoderament ciutadà. Ens ha interessat especialment el projecte que tenen pendent d’iniciar per crear un Hort Urbà autogestionat al Port de Pollença. Un projecte que pot marcar camí i contempla també que hi participi la ciutadania, que s’hi acudeixi amb bicicleta… una iniciativa que volem veure realitzada prest.

AFAMAassociació que duu anys treballant (creada el 1997) per tenir cura de les persones que pateixen Alzheimer i altres demències, així com les seves familiars. El nom ho resumeix perfectament; Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer. Cada any realitza diverses activitats que fomenten l’anomenat envelliment actiu i atenen a persones que venen fins i tot de fora de Pollença. La seva tasca de cura de les persones que malauradament pateixen malalties que a la llarga poden disminuir l’autonomia, és fabulosa.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button