MunicipiPolítica

Un any just de les darreres eleccions municipals

Junts Avançam i Tots per Pollença es repartien el 60% dels vots totals aquell 26 de maig

Avui fa just un any de les darreres eleccions municipals. Uns comissis ben renyits que propiciaren un canvi de govern a l’Ajuntament de Pollença. Dins les urnes, el 60’71% de les paperetes portaven el nom de Junts Avançam i Tot per Pollença, les dues principals forces polítiques al si del municipi. Per ser més concrets, aquell diumenge de maig el partit encapaçalat per Tomeu Cifre rebia 2.070 vots, mentre que la coalició liderada pel llavors batle, Miquel Àngel March, en sumava 1.913. Aquestes dades els hi atorgaven sis i cinc regidors/es respectivament.

Ara bé, cap dels partits polítics que es presentaven aconseguiren sumar els vots necessaris per formar de manera independent el nou equip de govern. Els ciutadans i ciutadanes que exerciren lliurement el seu dret a vot, decidiren que l’Ajuntament de Pollença quedàs conformat de la següent manera:

Partit políticRegidors
Tots per Pollença6
Junts Avançam5
Unió Mollera Pollencina2
Alternativa per Pollença1
Unides Podem1
Populars per Pollença1
El Pi1

Tot i que els resultats se celebraren la matinada del 26 de maig, la investidrua oficial no fou fins al 14 de juny. Serà en aquesta data, que a Som Pollença farem un repàs de com han estat aquests primers 365 dies

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button