PolíticaUnides Podem

Podem Pollença dona, com cada any, part del sou

La formació municipal porta donant una part del seu sou degut a una pujada del 40% que facé l'anterior govern de dretes

Podem Pollença no va estar mai d’acord amb la pujada dels sous que feu l’anterior Govern municipal.

Essent conseqüents, aleshores, els membres del mateix partit es reuniren en diverses sesions assembleàries per decidir què fer al respecte.

La seva decisió, finalment, fou fer un càlcul respecte les antigues retribucions tenint en compte les obligacions tributàries variables a les quals estava sotmès el regidor que cobrava aquests sous considerats injusts; Michael Muller.

Així, fets els càlculs sobre les retribucions que rebien els regidors la legislatura 2015-2019 (6.000 euros bruts anuals) i la següent legislatura en que s’havien apujat aquestes retribucions (8.400 euros l’any) i deduïnt les obligacions tributàries del regidor, el resultat de l’excedent fou l’any 2022 de 1.860 euros. Arrodonint, 1.900 euros que Michael Muller, en nom d’Unides Podem Pollença ha transferit aquest 2023 en forma de donatiu a 4 associacions: l’espai cultural Ca’n Bum, el refugi d’animals de companyia de Pollença, l’associació de músics/ques de Pollença i el Grup pollencí de Teatre.

Aquestes donacions, les han fetes cada any des de la pujada del sou: el 2020 donàren 1.200 euros; el 2021, 1.700 euros i el 2022, 2.040 euros.

Un total de 6.840 euros han sigut donats per Podem Pollença aquesta darrera legislatura a organitzacions com AFAMA, Cap de Fibló, Arrels Marines, els Clubs esportius de Patinatge, Voleibol i de Bàdminton, la Colla de Gegants, Món Verd, Cat Protection, l’Associació d’Artesans/es de Pollença, UNDERMOLL i ONIT.

Per acabar, en el seu comunicat, mencionen la baixada del 10% de les dedicacions exclusives i parcials de la present legislatura. I apunten que hagueren apostat per una baixada d’un 15% i que, sobre les dietes de l’oposició, els deceb que es mantinguin les quanties actuals.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button