Política

Joana Aina Campomar serà la candidata a la batlia per MÉS per Pollença

La presentació oficial es farà el pròxim diumenge, a les 12 h, al pati de Can Llobera del municipi

Joana Aina Campomar Orell (maig, 1960), serà la candidata de MÉS per Pollença per a la batlia del pròxim mes de maig del 2023. Aquest diumenge 6 de novembre, a les 12 h, serà presentada com a candidata de MÉS al pati de Can Llobera del municipi.

Després de l’anunci de la dissolució de la coalició Junts Avançam (PSOE, MÉS ERC), MÉS per Pollença s’ha avançat a tots els partits amb la presentació de Campomar com a candidata a batlessa de Pollença. Ara per ara, cap grup ha donat noms de candidats a la batlia del municipi. Algunes fonts del partit de MÉS especulen que el conseller d’Educació, Martí March, podria ser el candidat del PSOE.

D’altra banda, segons MÉS, David Alonso probablement repetirà com a candidat del PP. De la mateixa manera ho farà Tomeu Cifre, però com a candidat de TOTS per Pollença. No obstant això, fonts de MÉS també han parlat d’una possible coalició de TOTS amb el PI, ja que aquesta legislatura han dit en algunes ocasions que s’han sentit molt còmodes governant junts. Amb tot, es preveu que Andrés Nevado sigui el candidat a batle per UMP. 

En qualsevol cas, MÉS per Pollença ha mantengut converses amb Podemos i Alternativa, a fi d’encapçalar una coalició a l’esquerra del PSOE, però ambdós partits han decidit no presentar batalla a les properes municipals del 2023.

Cal recordar que Joana Aina Campomar és una dona amb molta experiència política a l’esquena, ja que és diputada al Parlament de les Illes Balears d’ençà del 2015 i regidora a l’oposició de Pollença per la coalició Junts Avançam des del 2019. A més, va ser consellera del Consell de Mallorca del 2011 al 2015 i secretària tècnica de la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat del Govern de les Illes Balears del febrer del 2001 al juliol del 2003 en el primer Pacte de Progrés. Posteriorment, va repetir el mateix càrrec a la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat del juliol de 2007 al juny de 2011. Avui dia és funcionària del grup superior de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button