Alternativa per PollençaPolíticaUnides Podem

Unides Podem i Alternativa reclamen una explicació per a les famílies afectades per la polèmica de l’escoleta

Segons el comunicat que han emès els partits d’Unides Podem i Alternativa per Pollença, aquests grups polítics sol·liciten una explicació i informació digna per a les 52 famílies afectades a les quals l’Ajuntament els-hi reclama en total 6.810,5 €.

Tal com esmenten, assisteixen amb sorpresa al encreuament d’acusacions entre els actors polítics que tenen i han tingut responsabilitat, i que encara no s’hagi organitzat, una reunió d’urgència entre regidors d’Educació actual i anterior, famílies i el responsable del departament d’Intervenció. Les famílies no han rebut per part de l’Ajuntament cap explicació. Només una carta que els reclama diners.

Recorden que quan es va començar el tràmit de la nova Ordenança que regula el preu públic, el mateix estudi econòmic financer es va fer amb gran dificultat perquè, bàsicament, des de 2010, no s’estava aplicant estrictament l’Ordenança i que hi havia un “ball de xifres”. Des de 2010 han passat diverses legislatures i equips de Govern. Argumenten que s’ha tardat massa a actualitzar l’Ordenança i això no és culpa de les famílies, sinó dels actors polítics. Per altra banda, també varen exigir, que s’establís un Reglament de funcionament de l’Escoleta, per establir els serveis a prestar i que això facilités després l’elaboració d’una Ordenança amb preus per cada servei.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button