MES -ESQUERRAPolítica

Junts Avançam emet una nota aclaridora sobre la polèmica per als rebuts de l’escoleta

Des de Junts Avançam han fet arribar a aquest digital, una nota amb els aclariments del partit sobre la polèmica per als rebuts de l’escoleta de 2019.

Des del partit critiquen que l’Ajuntament de Pollença hagi girat rebuts extres a famílies usuàries de l’escoleta pública la Gola, sense cap classe d’informació prèvia i sense detallar els motius de les noves liquidacions. I que abans de carregar els rebuts no s’hagi reunit a les famílies i a l’anterior regidor per resoldre les suposades discrepàncies.

Tal com esmenten, exigiran veure tota la documentació perquè segons diu la nota emesa per al mateix ajuntament, es tractaria de rebuts del servei d’escola d’estiu del 2019, just en aquest període l’actual equip de govern ja havia pres possessió i tenia plenes funcions i competències a la gestió de l´escoleta de la Gola.

Per altra banda, argumenten que no es molt decorós carregar uns 7.000 € a 52 famílies d’usuaris d´una escoleta pública municipal per un servei prestat, sense tan sols haver parlat amb ells i, per altra banda, ser capaç de deixar que una gran empresa faci un negoci milionari a un aparcament públic que es de tots els pollencins, o es retiri la protecció a 5 edificis de primera línia o es condoni una plusvàlua de 18.000€ per la venta del Capitol.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button