Meteorologia

Temperatures pròximes als 30ºC entre setmana, vent i plujes el cap de setmana

Després del descens de temperatures generat per les pluges de diumenge i dilluns, avui dimarts ha tornat a ascendir el termòmetre i aquesta arribada de la tardor pareix que encara no acaba d’arribar.

Ara, el que es preveu és que entre avui i el divendres es visqui un clima més humid amb temperatures de fins a 30ºC. I, arribat el divendres, que petites tempestes amb vent i plujes facin tornar devallar el termòmetre i portar ambients més tardorencs.

A partir de demà les temperatures han de pujar i les pluges ja no faràn acta de presència a les illes. Arribarem a zones del sud de les illes als 30ºC, tant dimarts com dimecres i dijous. L’interessant pareix que ha de ser el divendres on els models començen a posar una situació de molt de vent i pluges que veurem fins quin punt afectaràn les illes. El temporal de Llebeig pot esser interessant, també les temperatures aniràn cap abaix i es notaràn bastant, uns 4-8ºC menys.

Grup Meteo de les Illes 2.0

D’altre banda, a la següent imatge podreu veure l’índex de precipitacions on més ha plogut en les recents ruixades dels darres dos/tres dies:

Imatge: Balearsmeteo

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button