MeteorologiaMunicipi

Previsió meteorològica per a aquesta setmana: Canvis en el clima

Avui s'espera un fort vent de Tramuntana a la Mediterrània occidental i altes precipitacions de pluja per al cap de setmana

Durant aquesta setmana, s’esperen canvis significatius en les condicions meteorològiques a Pollença, amb fenòmens que poden afectar a les activitats a l’aire lliure i la navegació marítima.

Avui dimarts 20, es pronostica l’arribada d’una forta Tramuntana a la Mediterrània occidental, amb especial impacte en la zona marítima propera amb l’illa de Menorca. Es preveu que les ones arribin als 4-6 metres d’altura. Les temperatures oscil·laran entre els 7 °C i els 18 °C. A més, es registraran vents amb una velocitat de 20 km/h, encara que s’espera que es relaxin a partir de les 18 hores. Les ràfegues més intenses s’esperen entre les 12 i les 18 hores, aconseguint una velocitat màxima de 35 km/h.

Demà dimecres 21, el dia es presentarà més calmat, amb temperatures que es mantindran en un rang d’entre 7 °C i 20 °C. Però el dijous dia 22, el cel tornarà a cobrir-se de núvols, anticipant l’arribada de precipitacions per al cap de setmana.

Per al cap de setmana, s’esperen precipitacions significatives, amb un 95% de probabilitat de pluja el divendres, un 80% el dissabte i un 35% el diumenge. Les temperatures es mantindran estables, amb mínimes de 7 °C i màximes de 19 °C. No obstant això, es pronostiquen ratxes de vent més forts i veloços durant el cap de setmana.

Es recomana a la població mantenir-se informada sobre les actualitzacions meteorològiques i prendre les precaucions necessàries davant aquests canvis en el clima.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button