MeteorologiaMunicipi

Pollença comença el dia cobert de calabruix i amb talls a la carretera de Formentor

Una inusual escena meteorològica que ja preveu la climatologia d'aquest cap de setmana

El municipi de Pollença ha despertat avui amb un paisatge sorprenent i inusual: tot cobert de calabruix. Els carrers, arbres i teulades s’han vist transformats per una capa blanca de calabruix, creant una estampa poc comuna a les localitats mallorquines.

Aquest fenomen meteorològic ha estat precedit per una intensa activitat de precipitacions, que segons les dades de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), continuaran al llarg del dia amb una probabilitat del 50% de pluges. A més, les temperatures oscil·laran entre els 7 i els 16 graus, proporcionant un ambient fresc i variable al llarg del dia.

Quant a les previsions per al diumenge, AEMET ha activat avisos per mala mar i vent a les illes, amb especial atenció a la Serra de Tramuntana, on s’esperen ràfegues que podrien superar els 70 km/h. Aquesta situació meteorològica requerirà precaució per part dels habitants i turistes, especialment en zones exposades a la costa i en àrees muntanyenques.

Es recomana mantenir-se informats a través dels mitjans de comunicació i seguir les indicacions de seguretat per a minimitzar qualsevol risc que pugui sorgir. Per aquest motiu, la carretera de Formentor es troba tancada al trànsit en aquests moments.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button