Educació

Disponibles al públic els plans de contingència dels centres escolars

Des d'avui es poden consultar

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca ha posat avui a disposició de famílies i docents els Plans de Contingència dels centres educatius a través del GESTIB.

Les famílies que tenguin alumnat escolaritzat podran accedir al pla del seu centre. Per consultar-lo s’ha d’entrar a la web de famílies i accedir al menú Centre.

Des del GOIB han explicat a una nota de premsa que els Plans de contingència es varen elaborar a partir d’unes instruccions aprovades per la Conselleria a finals de juny. Després de catorze comissions de docents, famílies, administració i sindicats, les instruccions establien l’organització i funcionament dels centres educatius. A més, també es tengueren en compte el pla de digitalització, i la gestió de serveis com el menjador i el transport. A part de les mesures higièniques, adaptades a tres escenaris diferents: A, B i C que corresponen a presencialitat, semipresencialitat i a distància.

Tots els centres han elaborat els seus plans de contingència i a partir d’avui es troben disponibles per a l’alumnat i les seves famílies.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button