EducacióMunicipi

Emilio Calatayud oferirà una videoconferència sobre l’educació dels infants: “Sobreprotegir o Posar Límits al Segle XXI”

La conferència tindrà lloc demà 7 de febrer a les 19:00 hores, i serà accessible a través del Youtube de Som Illencs

Si t’interessa l’educació dels més petits, no pots perdre’t aquesta videoconferència amb el reconegut jutge de menors, Emilio Calatayud. Sota el títol “Sobreprotegir o posar límits. Reptes del segle XXI”, aquesta conferència promet ser una font d’inspiració i orientació per a tots els pares i mares.

Organitzat pel Centre d’Educació Infantil i Primària Miquel Capllonch del Port de Pollença, l’esdeveniment forma part del cicle de Formació per a Famílies, que busca proporcionar eines i coneixements per afrontar els desafiaments de l’educació actual. La conferència tindrà lloc el pròxim 7 de febrer a les 19:00 hores, i serà accessible a través d’internet.

Emilio Calatayud, jutge de menors reconegut a Granada, compartirà les seves perspectives i experiències sobre l’educació dels joves en el sistema legal. Conegut per les seves sentències centrades en la reinserció i reeducació dels joves, Calatayud ofereix una visió única i valuosa sobre aquest tema tan important.

La conferència es podrà veure en directe al següent enllaç del Youtube de la plataforma Som Illencs, i posteriorment quedarà pujada: https://www.youtube.com/watch?v=M-ZOLsVokTU

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button