EducacióEu MollMunicipiPollença

El conseller d’Educació i Universitats visita els centres del municipi de Pollença

L'objectiu principal de les visites era conèixer les instal·lacions i les necessitats de cada centre educatiu

El conseller d’Educació i Universitats del Govern de les Illes Balears, Antoni Vera Alemany, ha realitzat aquest matí una visita als centres educatius del municipi de Pollença, acompanyat per alguns membres de l’oposició: Andrés Nevado de UMP, Josep Marquet de El PI i Miguel Ángel Torres del PP, els quals han estat rebuts pel director del centre, Joan Ramon Mateu Torandell.

La visita ha començat pels centres del Port de Pollença, amb parades al CEIP Bocchoris, al CEIP Miquel Capollonch i a l’IES Clara Hammerl. Després, han continuat cap a l’IES Guillem Cifre de Colonya de Pollença.

L’objectiu principal de les visites era conèixer les instal·lacions i les necessitats de cada centre educatiu. Durant la recorreguda, es van identificar diferents àrees que requerien millores a diverses zones com la cuina, el pati, les aules, i abordar qüestions relacionades amb la humitat o d’altres importants pel manteniment i la cura de l’espai i l’alumnat.

A més, es va tractar la qüestió dels recursos humans i del personal, amb la proposta de valorar la possibilitat d’ampliar els PT (professors tècnics) i d’incorporar una persona per cobrir les baixes de darrer moment.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button