EducacióEu MollMunicipi

Conferència amb el jutge Emilio Calatayud sobre l’educació infantil al segle XXI

La videoconferència, titulada “Sobreprotegir o posar límits. Reptes del segle XXI”, es podrà veure el 7 de febrer a les 19 hores

El Centre d’Educació Infantil i Primària Miquel Capllonch del Port de Pollença ha organitzat un acte que es presenta com una bona oportunitat per a les persones interessades en l’educació i la criança dels nens.

El distingit jutge de menors, Emilio Calatayud, oferirà una videoconferència titulada “Sobreprotegir o posar límits. Reptes del segle XXI” el pròxim 7 de febrer a les 19 hores. Aquest esdeveniment forma part del cicle de Formació per a Famílies, accessible a través d’internet, i que ha estat dissenyat per a oferir informació valuosa sobre els desafiaments contemporanis que enfronten els pares en l’educació dels seus fills.

Per a participar en aquesta conferència i tenir l’oportunitat d’escoltar les perspectives i experiències del jutge Calatayud, es recomana realitzar la inscripció a través d’aquest enllaç, ja que l’aforament és limitat.

La retransmissió es podrà veure a través del servei de streamming de Som Illencs.

Es tracta d’una oportunitat única per a obtenir coneixements valuosos i fer preguntes directes a un expert en l’àmbit de la justícia juvenil. Ja que Emilio Calatayud és reconegut jutge de menors a Granada, i ha destacat per les seves sentències centrades en la reinserció i reeducació dels joves en el sistema legal.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button