Municipi

L’Ajuntament treu la plaça del servei de premsa

L'oposició creu que no és el moment adequat per a ofertar aquesta plaça

El proper 29 d’agost acaba el termini per a presentar-se a l’ocupació de la plaça que ha tret l’Ajuntament per al servei de cap de premsa, gestió de xarxes socials i relació amb els mitjans de comunicació.

Des de l’Ajuntament al·leguen que, el fet de voler cobrir aquesta plaça i comptar així amb un gabinet de premsa i Community Manager, és per garantir una millor transparència i gestió de la comunicació amb el públic. Així el contracte ofereix un pressupost base de licitació sense imposts de 48.073,08€ per dos anys, però pot arribar a prorrogar-se fins a quatre anys.

Certa polèmica per part de l’oposició

Des de Junts Avançam, han volgut mostrar el seu desacord ja que troben que és “inadequat treure un servei de premsa en un moment de forta crisi”. En el cas que s’allargàs fins 4 anys, serien uns 115.000€ destinats a cobrir aquesta plaça i l’oposició troba que en una situació de normalitat es podria permetre destinar aquesta quantitat a aquests serveis, però que ara hi ha afers que són més importants i prioritaris, i cal prestar-hi més atenció.

Per altra part, el partit de l’oposició demana també que es retiri el requisit de tenir el grau en periodisme o comunicacioó audiovisual, per poder ocupar aquesta plaça.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button