EducacióMunicipiPollença

El Col·legi Monti-Sion de Pollença: millor centre escolar del municipi i un dels millors de les Balears

Les distincions es basen en el rànquing de Millors Col·legis 2024 de la comunitat Mi Cole

La comunitat educativa del Col·legi Monti-Sion Pollença ha estat reconeguda com el millor centre escolar de Pollença i un dels millors a les Balears, segons el prestigiós rànquing de Millors Col·legis 2024 de la comunitat Mi Cole.

Aquest reconeixement arriba com una notícia molt gratificant que remarca el compromís continu de Monti-Sion Pollença. La distinció es basa en diversos criteris avaluatius que destaquen la qualitat educativa, la dedicació del personal docent i la satisfacció de les famílies.

“Ens sentim molt agraïts per la confiança de les nostres famílies i per tot el treball vocacional dels nostres mestres i professors”,

expressen a les xarxes socials dels Col·legis Diocesans de Mallorca.

El col·legi ha destacat pel seu enfocament integral en l’educació, promovent el desenvolupament acadèmic, cultural i personal dels seus estudiants. Per tal de compartir aquests valors i donar a conèixer el seu model educatiu, el centre convida a quelcom que hi vulgui a contactar i visitar les instal·lacions. Per tal de demanar informació respecte als nivells d’educació Infantil ofereixen el següent correu electrònic secretaria.santjordi@montision.org, i per a primària i ESO, es pot contactar amb secretaria@montision.org

Enhorabona al Col·legi Monti-Sion per aquest merescut reconeixement i per la seva contínua dedicació a l’excel·lència educativa.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button