CulturaMunicipi

El batalló femení necessita més voluntàries!

El batalló femení d’enguany tindrà una organització lleument diferent dels darrers anys. La intenció d’enguany és que les cristianes es s’organitzin fent 3 barreres a l’hora del combat de Sant jordi: la barrera dels darrers anys del carrer de Sant Jordi, una nova barrera per fer lloc als càrrecs a l’hora del combat situada al carrer que baixa cap a la Plaça de ca les Munnares i una barrera amb la qual es sumaràn a primera línia amb la resta de cristians.

Amb aquestes barreres l’accés i participació al combat serà més fàcil en entrar per tres indrets diferents i s’assegura, a més, un espai més gran per evitar l’embús i el tumult i facilitar les sortides als carrers confrontants.

Per això, els càrrecs amb el seu líder al davant, Joan Mas, demana la participació de les cristianes a aquestes tres barreres per garantir una participació activa i segura, a primera línia i amb garanties per a que tot surti bé.

Crida d’en Joan Mas a les cristianes perquè dia 2 d’agost l’ajudin amb el combat de Sant Jordi.

Ahir a l’Ajuntament es va fer una reunió dels càrrecs amb unes quantes de les voluntàries a coordinar l’envestida de dones de Sant Jordi.
De manera conjunta, es va estudiar la millor forma per mantenir el moment en què s’incorporen les dones armades a la batalla, a la vegada que s’asseguri que es pot fer el combat dels càrrecs a Sant Jordi, un dels combats més important segones les cròniques.
Després de dos anys d’haver-se recuperat aquesta envestida que les cristianes fan a Sant Jordi i que va explicar en Ramon Picó que es feia al més antic simulacre del qual tenim descripció, enguany toca fer una passa més.
Aquest any, un pic hagi envestit el primer contingent de dones quan en Joan Mas els hi doni la senyal, es disposaran a fer unes barreres concretes de manera que ajudin als càrrecs a poder fer lloc perquè es realitzi el combat de Sant Jordi.
Per aquest motiu, i perquè hi ha una part planificada que no es pot deixar a la improvisació, es fa una crida a cristianes que vulguin ajudar a fer possible el combat a que s’apuntin, escrivint un wasap a 689583573 o 666045352. S’han de cobrir posicions diferents (se necessiten unes 50 cristianes), unes més enmig i unes més als marges, així que totes les edats i condicions físiques són bones.
La crida és a que s’apuntin amb la major brevetat possible ja que a principis de setmana se les convocarà a una reunió amb en Joan Mas i Dragut per aclarir tots els detalls i les posicions de cadascuna.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button