Municipi

Voluntàries per a coordinar el Batalló Femení

El batalló femení sorgí com a iniciativa popular reivindicativa el 2019 des del col·lectiu Mala Pècora i la intenció col·lectiva d”impulsores i impulsors del poble d’introduïr un element feminista de visibilitat i amb suport històric.

Tot i que el 2020 i el 2021 no es va poder celebrar el simulacre per les condicions sanitàries de la COVID-19, el col·lectiu feminista i l’Ajuntament han fet feina des del 2021 per institucionalitzar la participació de la dona en aquest dia de festa. L’any passat, que vam tornar a celebrar aquest dia tan especial, la organització del batalló i el seu funcionament ja fou assumida per la responsabilitat institucional passant, com es lògic, a que no sigui una acció esporàdica i reivindicativa sinó un fenòmen ben organitzat i coordinat.

Igual que la resta d’actuacions que es fan aquest dia, ara la preparació de com es realitzarà l’embestida del batalló de dones s’aclara de forma conjunta i mitjançant una reunió entre la comissió de festes, els càrrecs de moros i cristians i les voluntàries del batalló.

Per això, es recapten voluntàries per assumir responsabilitats alhora que es gaudeix de la festa i de la normalització d’una participació activa de la dona a la festa.

S’obri el termini de presentació de voluntàries per coordinar el batalló femení amb els càrrecs i assegurar el correcte funcionament de l’envestida de Sant Jordi de dia 2.

Cal enviar un correu electrònic a l’adreça festes@ajpollenca.net indicant el nom i el número de telèfon i posant a l’assumpte “Voluntàries batalló femení”.

Requisits:

  • Pollencines o empadronades a Pollença
  • Edat mínima: 18 anys

Inscripció oberta fins al dimarts que ve, dia 18, a les 14 h.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button