Municipi

Avui recordam el 'Dia de la Desgràcia', però també que s'apropa l'estiu

A molts se'ns posaràn els pèls de punta en sentir les cornetes i que l'estiu i la Patrona són cada pic més aprop

Arriba dia 31 de maig i de la mateixa manera que aquell dia de 1550 canvià la memòria històrica de Pollença per sempre. Però també aquest dia canvia la percepció de en quin moment de l’any ens trobam per a molts de nosaltres.

Avui, la Tropa del Soldà recorrerà des de la plaça de l’Almoina el carrer Major i ens recordarà que ja és gairebé estiu, avui que fa una temperatura elevada i han desaparescut els núvols de la darrera setmana. I no només això. També ens recordarà que ja falta menys per a que hagi passat un any de la Patrona de l’any passat. Que prest el temps passarà tan aviat que ens trobarem a dia 15 de juliol elegint els nous càrrecs. I que enguany les seves particulars pre-campanyes electorals coincidiràn amb les d’altres ‘pirates’ (si se’ns permet fer la broma).

A partir de demà i fins el 16 de juny, els candidats a representar els càrrecs d’enguany ja es podràn inscriure enviant la fotografia de la candidatura a joventut@ajpollenca.net. Coincidiràn, de ben segur, alguns dels antics candidats que no van ser elegits l’any passat amb les noves generacions de joves nacuts el 96′ que ja podràn presentar-s’hi.

Aquest dia, conegut com el ‘Dia de la Desgràcia’, curiosament s’ha convertit també en l’anunci que al municipi hi comença l’enrrevolt de turistes, que la calor a poc a poc ens empenyerà a tots a refrescar-mos a la platja i que s’apropen les esperades festes de Pollença i els seus preludis.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button