EntrevistesEsports

D'on surt 'Ràdio Rabassó'? La ràdio que ho peta a Pollença

El programa està arribant i fent riure a molts de pollencins i en Toni ja té idees noves per al futur del programa

En Toni Torrandell, o Toni de Ca’n Rabassó, era ja conegut per ser un bon esportista, bona persona, o fer-se passar per el seu germà…però ara ha passat de l’anonimat a un esclat d’èxit en haver ençetat un programa a Ràdio Pollença que molts pocs seguidors es perden.

L’altre dia vam reunir-nos amb en Toni ‘Rabassó’ per saber com va sorgir aquest programa que té ja molts oients; ‘Radio Rabassó‘, que s’emet de manera quinzenal a Ràdio Pollença.

En Toni ens va contar que ell va començar amb tot això fent àudios de broma pel whatsapp. Ell mateix es ficava dins el paper de la ràido i els enviava, musicalitzats i tot, avisos o celebracions especials: els felicitava pels aniversaris, els feia dedicatòries, etc.

La cosa anà a més quan es feu un grup per jugar al ‘míster’; el míster és un joc en el qual cada jugador es forma un equip amb jugadors dela lliga espanyola de futbol i, a base de comprar, vendre jugadors i fer l’alineació cada jornada, s’obtenen punts en relació als jugadors que millor han jugat cada cap de setmana.

Aleshores, es creà un grup ben gran de participants d’aquest joc a Pollença i en Toni, professional de l’esport i aficionat com és, en formava part.

A mesura que la gent anava quedant eliminada, en Toni decidia fer-li un àudio especial a través del grup per despedir-los. Graciós com és ell, els seus amics no tardaren en veure que allà hi havia potencial com per arribar a que més gent el sentís.

Aleshores, van preparar-li una petita trampa, van dur-lo a la ràdio a que fes un programa sense que ell ni tan sols s’ho esperés:

Llavors, sense tenir-ne més remei, en Toni es veié obligat a improvitzar. Resulta, però, que amb això de la improvització s’hi sent solt. Així que en allò que basà el seu primer programa: una mescla d’improvització, anècdotes personals i molt de sentit de l’humor, és com s’ha anat forjant el programa.

Un programa en el que ell mateix és entrevistador i entrevistat, donant-se pas en un graciós joc de personalitats múltiples.

El futur del programa, però depèn d’aquestes anècdotes i vam demanar-li com les planteja d’ara en endavant. Com anirà essent el programa en pròximes edicions:

Les anècdotes de’n Toni passen per molts tipus d’esports. Ha parlat ja de les seves experiències amb l’esquí. Però sobretot, en Toni té molt a dir sobre el futbol, un esport que ha practicat gairebé tota la vida, arribant a esser un gran porter.

En demanar-li anècdotes el podem escoltar fent les seves ja clàssiques narracions, emblema del seu programa i això que està fent riure tant als pollencins.

I és que a aquest al·lot no se li acaben les anècdotes, perquè li agrada rebelar-se contra l’avorriment. Per exemple, ens paregué especialment graciós demanar-li per un fet que ens havien comentat: ens vam dir que en Toni era un meravellós porter, però que resultava que ara, ja estant ben format com a porter i amb el talent que té, no se conforma i ja no hi vol jugar més; ara el que vol fer és jugar com a jugador de camp.

Com veureu en aquest darrer vídeo, en Toni Rabassó és normal que no aturi de viure anècdotes! Crec que ens queden molts d’anys d’una ràdio per no aturar de riure.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button