Esports

El Pollença i Port a la gran final!

El Pollença i Port F.C. per fi jugarà la desitjada final d’ascens a preferent. Una final que Som Pollença està negociant amb el club per poder esser retransmesa en directe per a tot el poble.

Després d’empatar 1-1 contra el Son Sardina A.D, a qui ja havia abatut per 3-1 al partit d’anada, l’equip municipal ja és a la gran final contra s’Horta F.C.

Al partit d’ahir, un partit dur, l’Atlètic Son Sardina s’avançà al marcador al minut 79 a camp local. Obligat a anar a per totes, sumà totes les seves forçes per aconseguir un miracle que el Pollença i Port acabà de frustrar amb un gol de contra-atac al descompte.

Ara, l’equip amateur d’el Pollença i Port s’haurà de preparar de valent per batre a l’equip que ha quedat segon classificat a la lliga: S’Horta. Aquesta final, a dos partits, començarà a camp local. L’equip s’encomana a l’afició per fer un clam com ja ha sigut habitual als darrers partits, on la graderia s’ha omplit de bat a bat.

Des de l’equip, els jugadors agraeixen el gran suport rebut per el públic, que es desplaçà ahir fins a Son Sardina per encoratjar els nostres. I demanen, com no, el darrer esforç d’aquest públic que de ben segur tornarà a omplir les graderies del camp municipal d’Albercutx aquest proper cap de setmana.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button