Esports

El Pollencí Joan Antoni Moreno, cap als Jocs Olímpics!!!

Joan Antoni Moreno, natural de Pollença, i el madrileny Diego Domínguez representaran Espanya en la modalitat de C2 500 als propers Jocs Olímpics. La parella va aconseguir una destacada segona posició a la final de la Copa del Món de Szeged, Hongria, superant a competidors de renom com Tano García i Pablo Martínez, que van acabar quart.

La competició va ser particularment intensa, donat que Martínez i García, medallistes d’or mundial el 2022 i de bronze el 2023, a més de guanyadors de la plata als Jocs de Cracovia, no van poder obtenir la seva plaça olímpica en el selectiu celebrat al embassament de Pontillón de Castro, a Verducido. En aquest selectiu, Moreno i Domínguez van superar a diversos competidors forts, sent un punt d’inflexió clau que els va posicionar per a la victòria a Szeged.

La victòria a la Copa del Món va ser per als russos Ivan Shytl i Alexey Korovashkov, que van competir com a neutrals, amb un temps de 1.37.03. Domínguez i Moreno van fer un temps de 1.38.13, mentre que García i Martínez van seguir amb 1:38.73, just darrere dels hongaresos Balazs Adolf i Jonatan Daniel Hajdu.

Moreno, del Real Club Nàutic del Port de Pollença forma part del grup de treball de Kiko Martín, segueix així les passes de figures olímpiques com Sete Benavides, també del mateix club. La seva classificació per als Jocs Olímpics és un orgull per el poble de Pollença, que veu com un dels seus esportistes més destacats brilla en l’escena internacional.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button