MunicipiSalut

4 casos segons el PAC i 12 segons la Conselleria de Salut

10/05/21 Des del PAC de Pollença, la Doctora Alejandra Valero ens informa que en el darrer cap de setmana hi ha hagut quatre casos positius i una alta. Per tant, la xifra ascendeix i ens trobem amb en quatre al municipi. Per altra banda, des de la Conselleria de Salut, s’han notificat en la seva darerra actualització (6 maig) 12 casos actius.

Recorda les mesures vigents avui:

Un cas actiu segons el PAC i 11 segons la Conselleria de Salut

5/05/21 Des del PAC de Pollença, la Doctora Alejandra Valero ens informa que en les darreres 24 hores hi ha hagut un positiu i una alta. Per tant, la xifra descendeix i ens trobem amb un sol cas actiu al municipi. Per altra banda, des de la Conselleria de Salut, s’han notificat en la seva darerra actualització (4 maig) 11 casos actius.

Referent a l’estat de la vacunació a Pollença, al PAC aquesta setmana segueixen cridant a la gent que enguany compleix 73 anys, és a dir, del 1948. A continuació podeu conèixer les dades a l’àmbit de Balears:

2 actius segons el PAC i 18 segons la Conselleria de Salut

3/05/21 Des del PAC de Pollença, la Doctora Alejandra Valero ens informa que en els darrers quatre dies hi ha hagut tres positius nous i vuit altres. Per tant, la xifra descendeix considerablement i ens trobem amb dos casos actius al municipi. Per altra banda, des de la Conselleria de Salut, s’han notificat en la seva darerra actualització (2 maig) 18 casos actius.

7 actius segons el PAC i 20 segons la Conselleria de Salut

28/04/21 Des del PAC de Pollença, la Doctora Alejandra Valero ens informa que en les darreres 24 hores hi ha hagut un cas positiu i cap alta. Per tant, la xifra ascendeix en un i ens trobem amb set casos actius al municipi. Per altra banda, des de la Conselleria de Salut, s’han notificat en la seva darerra actualització (26 abril) 20 casos actius.

Referent a l’estat de la vacunació a Pollença, aquesta setmana estan cridant a la gent que enguany compleix 73 anys, és a dir, del 1948. A continuació podeu conèixer les dades a l’àmbit de Balears:

Recorda les noves mesures vigents ara:

6 actius segons el PAC i 20 segons la Conselleria de Salut

27/04/21 Des del PAC de Pollença, la Doctora Alejandra Valero ens informa que en els darrers dies no hi ha hagut cap cas positiu ni cap alta. Per tant, la xifra es manté i ens trobem amb sis casos actius al municipi. Per altra banda, des de la Conselleria de Salut, s’han notificat en la seva darerra actualització (25 abril) 20 casos actius.

Referent a l’estat de la vacunació a Pollença, aquesta setmana estan cridant a la gent que enguany compleix 73 anys, és a dir, del 1948. A continuació podeu conèixer les dades a l’àmbit de Balears:

Actualment a les Illes hi ha 55 -de 67- municipis amb casos i un total de 1.339 casos actius.

Recorda les noves mesures vigents ara:

Fins al moment, a Pollença hi ha hagut un total 598 casos per coronavirus i 18 defuncions. A més, recordam que, el motiu de la diferència de dades es troba en el fet que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la diferència de casos segons el PAC i la Conselleria de Salut.

6 actius segons el PAC i 18 segons la Conselleria de Salut

26/04/21 Des del PAC de Pollença, la Doctora Alejandra Valero ens informa que el cap de setmana i avui dilluns hi ha hagut dos positius i una alta. Per tant, la xifra ascendeix i ens trobem amb sis casos actius al municipi. Per altra banda, des de la Conselleria de Salut, s’han notificat en la seva darerra actualització (22 abril) 18 casos actius.

Recorda les noves mesures vigents ara:

Fins al moment, a Pollença hi ha hagut un total 598 casos per coronavirus i 18 defuncions. A més, recordam que, el motiu de la diferència de dades es troba en el fet que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la diferència de casos segons el PAC i la Conselleria de Salut.

5 actius segons el PAC i 18 segons la Conselleria de Salut

22/04/21 Des del PAC de Pollença, la Doctora Alejandra Valero ens informa que en les darreres 42 hores hi ha hagut tres casos positius nous i dues altes. Per tant, la xifra ascendeix i ens trobem amb cinc casos actius al municipi. Per altra banda, des de la Conselleria de Salut, s’han notificat en la seva darerra actualització (22 abril) 18 casos actius.

Recorda, que a partir de dissabte 24, entren en vigor les noves mesures:

Fins al moment, a Pollença hi ha hagut un total 598 casos per coronavirus i 18 defuncions. A més, recordam que, el motiu de la diferència de dades es troba en el fet que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la diferència de casos segons el PAC i la Conselleria de Salut.

4 actius segons el PAC i 13 segons la Conselleria de Salut

21/04/21 Des del PAC de Pollença, la Doctora Alejandra Valero ens informa que en les darreres 24 hores no hi ha hagut cap canvi. Per tant, la xifra es manté en amb quatre casos actius al municipi. Per altra banda, des de la Conselleria de Salut, s’han notificat en la seva darerra actualització (19 abril) 13 casos actius.

Recordau, que si heu nascut entre els anys 1956 i 1960, ambdós inclosos, i encara no t’han telefonat, ja pots sol·licitar cita per vacunar-te contra la covid-19.

Fins al moment, a Pollença hi ha hagut un total 596 casos per coronavirus i 18 defuncions. A més, recordam que, el motiu de la diferència de dades es troba en el fet que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la diferència de casos segons el PAC i la Conselleria de Salut.

Recordau les mesures de protecció contra el virus, vigents fins el pròxim dilluns 26 d’abril:

4 actius segons el PAC i 12 segons la Conselleria de Salut

19/04/21 Des del PAC de Pollença, la Doctora Alejandra Valero ens informa que el passat divendres es va detectar un nou positiu i es varen donar dues altes. Per altra banda, la resta del cap de setmana ha estat tranquil i no hi ha hagut nous casos ni altes. Per tant, la xifra descendeix en un i actualment ens trobem amb quatre casos actius al municipi. Per altra banda, des de la Conselleria de Salut, s’han notificat en la seva darerra actualització (14 abril) 12 casos actius.

Fins al moment, a Pollença hi ha hagut un total 591 casos per coronavirus i 18 defuncions. A més, recordam que, el motiu de la diferència de dades es troba en el fet que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

Recordau les mesures de protecció contra el virus, vigent ara mateix:

5 actius segons el PAC i 12 segons la Conselleria de Salut

16/04/21 Des del PAC de Pollença, la Doctora Alejandra Valero ens informa que en les darreres 24 hores hi ha hagut un cas positiu nou i no s’ha donat cap alta. Per tant, la xifra ascendeix i actualment ens trobem amb cinc casos actius al municipi. Per altra banda, des de la Conselleria de Salut, s’han notificat en la seva darerra actualització (14 abril) 12 casos actius.

Fins al moment, a Pollença hi ha hagut un total 591 casos per coronavirus i 18 defuncions. A més, recordam que, el motiu de la diferència de dades es troba en el fet que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

Recordau les mesures de protecció contra el virus, vigent ara mateix:

4 actius segons el PAC i 12 segons la Conselleria de Salut

15/04/21 Des del PAC de Pollença, la Doctora Alejandra Valero ens informa que en les darreres 48 hores s’han donat dues altes i no hi ha hagut cap cas nou. Per tant, la xifra descendeix i actualment ens trobem amb quatre casos actius al municipi. Per altra banda, des de la Conselleria de Salut, s’han notificat en la seva darerra actualització (14 abril) 12 casos actius.

6 actius segons el PAC i 13 segons la Conselleria de Salut

13/04/21 Des del PAC de Pollença, la Doctora Alejandra Valero ens informa que en les darreres 24 hores no s’ha diagnosticat cap cas positiu nou, ni tampoc s’ha donat cap alta. Per tant, la xifra es manté i actualment ens trobem amb sis casos actius al municipi. Per altra banda, des de la Conselleria de Salut, s’han notificat en la seva darerra actualització (11 abril) 13 casos actius.

Fins al moment, a Pollença hi ha hagut un total 591 casos per coronavirus i 18 defuncions. A més, recordam que, el motiu de la diferència de dades es troba en el fet que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

Recordau les mesures de protecció contra el virus, vigent ara mateix:

6 actius segons el PAC i 13 segons la Conselleria de Salut

12/04/21 Des del PAC de Pollença, la Doctora Alejandra Valero ens informa que el cap de setmana més avui dilluns no s’ha diagnosticat cap cas positiu nou, ni tampoc s’ha donat cap alta. Per tant, la xifra es manté i actualment ens trobem amb sis casos actius al municipi. Per altra banda, des de la Conselleria de Salut, s’han notificat en la seva darerra actualització (11 abril) 13 casos actius.

Fins al moment, a Pollença hi ha hagut un total 591 casos per coronavirus i 18 defuncions. A més, recordam que, el motiu de la diferència de dades es troba en el fet que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

6 actius segons el PAC i 17 segons la Conselleria de Salut

9/04/21 Des del PAC de Pollença, la Doctora Alejandra Valero ens informa que en les darreres 24 hores s’han diagnosticat dos asos nous i cap alta. Per tant, la xifra ascendeix i actualment ens trobem amb sis casos actius al municipi. Per altra banda, des de la Conselleria de Salut, s’han notificat en la seva darerra actualització (8 abril) 17 casos actius.

Fins al moment, a Pollença hi ha hagut un total 587 casos per coronavirus i 18 defuncions, com podeu comprovar a la imatge anterior. A més, recordam que, el motiu de la diferència de dades es troba en el fet que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

5 actius segons el PAC i 14 segons la Conselleria de Salut

7/04/21 Des del PAC de Pollença, el Doctor Martí Cladera ens informa que en les darreres 24 hores s’han diagnosticat dos asos nous i una alta. Per tant, la xifra ascendeix i actualment ens trobem amb cinc casos actius al municipi. Per altra banda, des de la Conselleria de Salut, s’han notificat en la seva darerra actualització (6 abril) 14 casos actius.

Fins al moment, a Pollença hi ha hagut un total 587 casos per coronavirus i 18 defuncions, com podeu comprovar a la imatge anterior. A més, recordam que, el motiu de la diferència de dades es troba en el fet que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

4 actius segons el PAC i 17 segons la Conselleria de Salut

6/04/21 Des del PAC de Pollença, ens informen que en els darrers dies de festa s’han donat tres altes i no s’ha diagnosticat cap nou contagi de coronavirus. Per tant, la xifra descendeix i actualment ens trobem amb quatre casos actius al municipi. Per altra banda, des de la Conselleria de Salut, s’han notificat en la seva darerra actualització (30 març) 17 casos actius.

Recordam que, el motiu de la diferència de dades es troba en el fet que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

7 actius segons el PAC i 19 segons la Conselleria de Salut

30/03/21 La Dra. Alejandra Valero, des del PAC de Pollença, ens informa que en les darreres 24 hores hi ha hagut quatre positius nous, i tres altes. Per tant, la xifra ascendeix i actualment ens trobem amb set casos actius al municipi. Per altra banda, des de la Conselleria de Salut, s’han notificat en la seva darerra actualització (28 març) 19 casos actius.

Recordam que, el motiu de la diferència de dades es troba en el fet que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

6 actius segons el PAC i 19 segons la Conselleria de Salut

29/03/21 La Dra. Alejandra Valero, des del PAC de Pollença, ens informa que des del passat 25 de març a avui hi ha hagut un cas positiu nou, i quatre alta. Per tant, la xifra descendeix i actualment ens trobem amb sis casos actius al municipi. Per altra banda, des de la Conselleria de Salut, s’han notificat en la seva darerra actualització (28 març) 19 casos actius.

Recordam que, el motiu de la diferència de dades es troba en el fet que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

9 actius segons el PAC i 17 segons la Conselleria de Salut

25/03/21 La Dra. Alejandra Valero, des del PAC de Pollença, ens informa que en les darreres 24 hores hi ha hagut un cas positiu, però cap alta. Per tant, la xifra ascendeix i actualment ens trobem amb nou casos actius al municipi. Per altra banda, des de la Conselleria de Salut, s’han notificat 17 casos actius.

Recordam que, el motiu de la diferència de dades es troba en el fet que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

8 actius segons el PAC i 17 segons la Conselleria de Salut

24/03/21 La Dra. Alejandra Valero, des del PAC de Pollença, ens informa que en les darreres 24 hores no hi ha hagut cap positiu ni cap alta. Per tant, la xifra es mante igual que ahir i actualment ens trobem amb vuit casos actius al municipi. Per altra banda, des de la Conselleria de Salut, s’han notificat 17 casos actius.

Vacunació al PAC de Pollença

Aquest dimarts, a la ràdio municipal, Valero ha explicat que si tot continúa segons el previst, a partir del 15 d’abril “tendrem moltíssimes vacunes ja que començara la distribució de la vacuna Jansen de Johnson&Johnson i a més s’augmenten de Pfizer i de Moderna”. Per al moment, no els han fet arribar cap protocol de qui rebrà aquestes vacunes.

Aquesta setmana, al PAC de Pollença vacunen a la gent gran de 83 anys, i ho seguiran fent fins que acabi la setmana. Valero explica que “feim comptes que a principi de maig tendrem vacunada a tots els majors de 70 anys”. A partir d’avui, han reprès la vacuna AstraZeneca.

Perds el teu torn si no ets vols vacunar?

A dia d’avui, no es pot triar vacuna “te toca la que te toca”. “Qui no vulgui la seva dosi, li pasa el torn i perd l’oportunitat”. Valero explica que s’ha de tenir en compte que “qualsevol medicament té un prospecte i efectes secundaris; un clar exemple són les pastilles anticonceptives”.

La incidència de la variant britànica creix a les Balears

8 actius segons el PAC i 15 segons la Conselleria de Salut

23/03/21 La Dra. Alejandra Valero, des del PAC de Pollença, ens informa que en les darreres 24 hores hi ha hagut un positiu més i cap alta. Per tant, la xifra torna a ascendir al municipi i actualment ens trobem amb vuit casos actius.

Pel que fa a les dades arribades des de la Conselleria de Salut hi ha 15 casos a Pollença. Recordam que, el motiu de la diferència de dades es troba en el fet que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

7 actius segons el PAC i 11 segons la Conselleria de Salut

18/03/21 La Dra. Alejandra Valero, des del PAC de Pollença, ens informa que entre el passat divendres i el cap de setmana hi ha hagut quatre casos actius nous i una alta. Per tant, la xifra torna a ascendir al municipi i actualment ens trobem amb set casos actius.

Pel que fa a les dades arribades des de la Conselleria de Salut hi ha 11 casos a Pollença. Recordam que, el motiu de la diferència de dades es troba en el fet que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

Quatre actius segons el PAC i 9 segons la Conselleria de Salut

18/03/21 La Dra. Alejandra Valero, des del PAC de Pollença, ens informa que el passat dimarts hi hagué un positiu nou i ahir, un altre. Per tant, tornar a ascendir a quatre casos actius al municipi.

Pel que fa a les dades arribades des de la Conselleria de Salut hi ha 9 casos a Pollença. Recordam que, el motiu de la diferència de dades es troba en el fet que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

Dos casos actius segons el PAC i 8 segons la Conselleria de Salut

16/03/21 La Dra Alejandra Valero, des del PAC de Pollença, informa que el passat divendres es varen diagnosticar dos casos positius per Covid19 al poble. Des del 18 de febrer no hi havia cap cas nou per Covid. Valero remarca la importància de seguir essent responsables.

Pel que fa a les dades arribades des de la Conselleria de Salut hi ha 8 casos a Pollença.

Un sol cas segons el PAC i 9 segons la Conselleria de Salut

5/03/21 La Dra Alejandra Valero, des del PAC de Pollença, ens informa que a hores d’ara hi ha un sol cas positiu per Covid19 al poble. En les darreres hores s’ha donat una alta.

Pel que fa a les dades arribades des de la Conselleria de Salut (actualitzades dia 3) hi ha 9 casos a Pollença.

Recordam que, el motiu de la diferència de dades es troba en que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

2 casos segons el PAC i 9 segons la Conselleria de Salut

3/03/21 El PAC ens informa que en les darreres 24 hores no hi ha hagut cap positiu per Covid-19 ni cap alta. Per tant, el municipi es manté en 2 casos, els mateixos que els darrers dies.

Pel que fa a les dades procedents de la Conselleria de Salut, la xifra descendeix a 9 casos actius al municipi.

S’ha de tenir present, que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

2 casos segons el PAC i 15 segons la Conselleria de Salut

2/03/21 Des del PAC, ens informen sobre les xifres de Covid-19 a Pollença dels darrers dies. On no hi ha hagut cap alta ni tampoc cap positiu. Així, el poble es manté en dos casos actius.

Pel que fa a les dades procedents de la Conselleria de Salut, les xifres de la darrera actualització (25 de febrer) mostren que al municipi hi ha 15 casos actius.

4 casos segons el PAC i 20 segons la Conselleria de Salut

24/02/21 Des del PAC, ens informen sobre les xifres de Covid-19 a Pollença de les darreres 24 hores. On no hi ha hagut cap alta ni tampoc cap positiu. Així, el poble es manté en quatre casos actius.

Pel que fa a les dades procedents de la Conselleria de Salut, les xifres de la darrera actualització (22 de febrer) mostren que al municipi hi ha 20 casos actius.

S’ha de tenir present, que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

6 casos segons el PAC i 28 segons la Conselleria de Salut

22/02/21 Des del PAC, ens informen sobre les xifres de Covid-19 a Pollença del passat divendres i del cap de setmana. On hi ha hagut dues altes i cap positiu en aquests tres dies. Així, el poble té sis casos actius.

Pel que fa a les dades procedents de la Conselleria de Salut, les xifres de la darrera actualització (18 de febrer) mostren que al municipi hi ha 28 casos actius.

S’ha de tenir present, que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

8 casos segons el PAC i 28 segons la Conselleria de Salut

19/02/21 Des del PAC, ens informen sobre les xifres de Covid-19 a Pollença de les darrers 24 hores. On hi ha hagut un positiu, però cap alta. Així, el poble té vuit casos actius.

Pel que fa a les dades procedents de la Conselleria de Salut, les xifres de la darrera actualització (18 de febrer) mostren que s’han donat dues altes. Per tant, al municipi hi ha 28 casos actius.

S’ha de tenir present, que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

7 casos segons el PAC i 37 segons la Conselleria de Salut

18/02/21 Des del PAC, ens informen sobre les xifres de Covid-19 a Pollença de les darrers 24 hores. No hi ha hagut cap positiu, ni cap alta. Així, el poble segueix en set casos actius, per segon dia consecutiu.

Pel que fa a les dades procedents de la Conselleria de Salut, les xifres de la darrera actualització (15 de febrer) mostren que s’han donat dues altes. Per tant, al municipi hi ha 37 casos actius.

S’ha de tenir present, que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

7 casos segons el PAC i 37 segons la Conselleria de Salut

17/02/21 Des del PAC, ens informen sobre les xifres de Covid-19 a Pollença de les darrers 24 hores. Hi ha hagut dos positius i cap alta. Així, hi ha set casos actius al poble. La situació millora al municipi.

Pel que fa a les dades procedents de la Conselleria de Salut, les xifres de la darrera actualització (15 de febrer) mostren que s’han donat dues altes. Per tant, al municipi hi ha 37 casos actius.

S’ha de tenir present, que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

5 casos segons el PAC i 39 segons la Conselleria de Salut

16/02/21 Des del PAC, ens informen sobre les xifres del cap de setmana més ahir dilluns. Aquests dies s’han donat un positiu i una alta. Aquesta alta és d’una persona que es trobava a la UCI. Així, el municipi es manté per segon dia consecutiu en cinc casos actius.

Pel que fa a les dades procedents de la Conselleria de Salut, les xifres de la darrera actualització (11 de febrer) mostren que al municipi hi ha 39 casos actius.

Recordam, que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

5 casos segons el PAC i 39 segons la Conselleria de Salut

15/02/21 Des del PAC, ens informen sobre les xifres del passat divendres. On es varen donar tres positius i i cap alta. Així, el municipi es queda en cinc casos actius. Demà informarem de les dades del cap de setmana.

Pel que fa a les dades procedents de la Conselleria de Salut, les xifres de la darrera actualització mostren que al municipi hi ha 39 casos actius.

S’ha de tenir present, que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

2 casos segons el PAC i 46 segons la Conselleria de Salut

12/02/21 A la vigília del cap de setmana, el PAC, ens informen sobre les xifres de les darrers 24 hores. No ha hagut cap positiu i i no s’ha donat cap alta. Així, Pollença segueix sense cap canvi respecte a als darrers dies, amb dos casos actius. La situació millora al municipi.

Pel que fa a les dades procedents de la Conselleria de Salut, les xifres de la darrera actualització (10 de febrer) mostren que s’han donat dues altes. Per tant, al municipi hi ha 46 casos actius.

S’ha de tenir present, que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

2 casos segons el PAC i 48 segons la Conselleria de Salut

11/02/21 Des del PAC, ens informen sobre les xifres de les darrers 24 hores. No ha hagut cap positiu i i no s’ha donat cap alta. Així, Pollença segueix sense cap canvi respecte a ahir, amb dos casos actius. La situació millora al municipi.

Pel que fa a les dades procedents de la Conselleria de Salut, les xifres de la darrera actualització (7 de febrer) mostren que al municipi hi ha 70 casos actius. Descendint ja, per davall dels 100 casos, cosa que no passava feia setmanes.

S’ha de tenir present, que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

2 casos segons el PAC i 70 segons la Conselleria de Salut

10/02/21 Des del PAC, ens informen sobre les xifres de les darrers 24 hores. No ha hagut cap positiu i s’han donat quatre altes. Així, Pollença es queda amb dos casos actius. La situació millora al municipi.

Pel que fa a les dades procedents de la Conselleria de Salut, les xifres de la darrera actualització (9 de febrer) mostren que al municipi hi ha 70 casos actius. Descendint ja, per davall dels 100 casos, cosa que no passava feia setmanes.

S’ha de tenir present, que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

6 casos segons el PAC i 70 segons la Conselleria de Salut

9/02/21 Des del PAC, ens informen sobre les xifres del cap de setmana i ahir dilluns, on no ha hagut cap positiu i s’han donat dues altes. Així, el municipi es queda en 6 casos actius.

Pel que fa a les dades procedents de la Conselleria de Salut, les xifres de la darrera actualització mostren que al municipi hi ha 70 casos actius. Descendint ja, per davall dels 100 casos, cosa que no passava feia setmanes.

S’ha de tenir present, que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

8 casos segons el PAC i 108 segons la Conselleria de Salut

05/02/21 El PAC ens informa que en les darreres 24 hores no hi ha hagut cap positiu per Covid-19. Per altra banda, s’han donat dues altes. Això deixa al municipi en un total de 10 casos actius actualment, els mateixos que ahir.

Pel que fa a les dades procedents de la Conselleria de Salut, la xifra descendeix a 108 casos actius al municipi.

S’ha de tenir present, que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

10 casos segons el PAC i 108 segons la Conselleria de Salut

04/02/21 El PAC ens informa que en les darreres 24 hores ha hagut un positiu per Covid-19. Per altra banda, segon dia consecutiu on no es dóna cap alta. Això deixa al municipi en un total de 10 casos actius actualment, els mateixos que ahir.

Pel que fa a les dades procedents de la Conselleria de Salut, la xifra descendeix a 108 casos actius al municipi.

S’ha de tenir present, que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

9 casos segons el PAC i 108 segons la Conselleria de Salut

03/02/21 El PAC ens informa que en les darreres 24 hores no ha hagut cap positiu per Covid-19. Per altra banda, tampoc s’ha donat cap alta. Això deixa al municipi en un total de 9 casos actius actualment, els mateixos que ahir.

Pel que fa a les dades procedents de la Conselleria de Salut, la xifra descendeix a 108 casos actius al municipi.

Recordam, que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

9 casos segons el PAC i 111 segons la Conselleria de Salut

2/02/21 Des del PAC, ens informen sobre les xifres del passat cap de setmana més ahir dilluns. Es varen donar un cas positius nous i 6 altes. Així, el municipi es queda en nou casos actius.

Pel que fa a les dades procedents de la Conselleria de Salut, la xifra descendeix a 111 casos actius al municipi.

14 casos segons el PAC i 111 segons la Conselleria de Salut

1/02/21 Des del PAC, ens informen sobre les xifres de divendres passat 29 de gener. Es varen donar 2 casos positius nous i 4 altes. Així, el municipi es queda en 14 casos actius. Demà, ens arribaran les dates del cap de setmana.

Pel que fa a les dades procedents de la Conselleria de Salut, la xifra descendeix a 111 casos actius al municipi.

Dades Conselleria, actualitzades ahir 31 de gener.

Recordam, que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

16 casos segons el PAC i 128 segons la Conselleria de Salut

29/01/21 El PAC ens informa que en les darreres 24 hores ha hagut un positiu per Covid-19. Per altra banda, s’han donat cinc altes. Això deixa al municipi en un total de 16 casos actius actualment, els mateixos que ahir.

Pel que fa a les dades procedents de la Conselleria de Salut, la xifra descendeix a 128 casos actius al municipi.

Recordam, que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

20 casos segons el PAC i 200 segons la Conselleria de Salut

28/01/21 El PAC ens informa que en les darreres 24 hores ha hagut un positiu per Covid-19. Per altra banda, s’ha donat una alta. Això deixa al municipi en un total de 20 casos actius actualment, els mateixos que ahir.

Pel que fa a les dades procedents de la Conselleria de Salut, no es troben actualitzades des de fa vuit dies. Per al moment, marquen 200 casos positius al municipi. Tot d’una actualitzin us farem arribar la informació.

Recordam, que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

20 casos segons el PAC i 200 segons la Conselleria de Salut

27/01/21 El PAC ens informa que en les darreres 24 hores no ha hagut cap cas positiu per Covid-19. Per altra banda, sí han donat nou altes. Això deixa al municipi en un total de 20 casos actius actualment.

Pel que fa a les dades procedents de la Conselleria de Salut, no es troben actualitzades des de fa set dies. Per al moment, marquen 200 casos positius al municipi. Tot d’una actualitzin us farem arribar la informació.

Recordam, que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

29 casos segons el PAC i 200 segons la Conselleria de Salut

25/01/21 El PAC ens informa que els casos per Covid-19 positius del cap de setmana i dilluns són sis. A més, han donat 13 altes. Això deixa al municipi en un total de 29 casos actius actualment.

Pel que fa a les dades procedents de la Conselleria de Salut, no es troben actualitzades des de fa sis dies. Per al moment, marquen 200 casos positius al municipi. Tot d’una actualitzin us farem arribar la informació.

Recordam, que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. Això vol dir que compten els casos seguits pel PAC i els detectats a altres centres (persones empadronades a Pollença, però que no hi viuen). A més, les dades de la Conselleria mostren els positius acumulats dels últims 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi donat el centre de salut de Pollença en aquest temps (les quals són diàries). Per tant, aquest és el motiu de la gran diferència de casos segons el PAC i segons la Conselleria de Salut.

33 casos segons el PAC i 200 segons la Conselleria de Salut

24/01/21 Des del PAC ens fan arribat les xifres de divendres passat 22 de gener, on es varen donar quatre casos positius nous i sis altes. Així, el municipi es queda en 33 casos actius. Demà, ens arribaran les dates del cap de setmana.

En referència a les dades proporcionades per la Conselleria de Salut, les dades per municipis encara no s’han actualitzat, per tant el darrer que sabem es que es comptabilitzaven 200 casos a Pollença. Tot d’una que la Conselleria actualitzi les dades, nosaltres vos ho farem arribar.

35 casos segons el PAC i 200 segons la Conselleria de Salut

22/01/21 Des del PAC ens informen que la tendència segueix baixant i ens trobam en un total de 35 casos al municipi, havent-se donat en les darreres hores 13 altes i havent detectat 4 positius nous.

En referència a les dades publicades per la Conselleria de Salut, la situació segueix igual amb 200 casos actius a Pollença, a l’espera de l’actualització.

Dades Conselleria Salut

44 casos segons el PAC i 200 segons la Conselleria de Salut

21/01/21 La informació arribada des del PAC de Pollença és que continua la baixada i ens col·locam en 44 casos actius, 11 menys que el dia d’ahir, després d’haver-se donat 13 altes i haver-se detectat 2 positius més.

Pel que fa a les dades que proporciona la Conselleria de Salut, la situació segueix com ahir, ja que encara no s’han actualitzat les dades, de les quals vos informarem tan aviat com es publiquin.

55 casos segons el PAC i 200 segons la Conselleria de Salut

20/01/21 Des del PAC la informació que va arribant continua essent positiva ja que les xifres pareixen anar baixant. Així en les darreres 24 hores s’han donat 16 altes i s’han detectat 5 nous positius, per lo qual ens quedam en 55 casos actius al municipi.

En referència a les dades proporcionades per la Conselleria de Salut, Pollença segueix baixant en relació al nombre de casos actius per Covid19, col·locant-se a hores d’ara en un total de 200 casos.

Dades Conselleria Salut

Referent a la situació a Balears en general, també continua una petita tendència a la baixa, trobant-nos amb un total de 9.833 casos actius. Pel contrari, se’n destaquen dues morts.

68 casos actius segons el PAC i 202 segons la Conselleria

19/01/21 El PAC ens informa que els casos positius a Pollença per Covid19 van baixant poc a poc, trobant-nos actualment en 68 casos actius, després d’haver-se donat 13 altes ahir i s’hagin detectat 6 nous positius.

Pel que fa a les dades procedents de la Conselleria de Salut, continuen baixant els casos a Pollença fins a 202, sumant ja 344 altes.

Dades de Conselleria de Salut

El total de casos a les Illes Balears, també ha disminuït respecte al dia d’ahir, trobant-nos ara amb un total de 9.850 positius i s’han apuntat 2 noves defuncions.

75 casos actius segons el PAC i 215 segons la Conselleria

18/01/21 Des del PAC la situació és la mateixa que divendres passat, després que durant les darreres hores s’hagi donat l’alta a 8 persones i s’hagin detectat 8 positius nous. Continuam així amb un total de 75 casos a Pollença.

En referència a la informació proporcionada per la Conselleria de Salut, Pollença ha baixat en nombre de casos, col·locant-se així en 215 casos actius, acumulant ja 319 altes.

Dades Conselleria de Salut

Si miram l’escenari de les Illes Balears en general, veiem com hi ha 10.299 casos actius en totes les illes i se’n destaquen 3 noves defuncions en les darreres hores.

75 casos actius segons el PAC i 220 segons la Conselleria de Salut

15/01/21 La Dra Alejandra Valero, des del PAC de Pollença, ens informa que a hores d’ara hi ha 75 casos positius per Covid19 al poble. En les darreres hores ha disminuït la xifra, que es trobava ahir en 80 casos, després d’haver-se donat 12 altes i haver-se detectat 7 nous positius.

Pel que fa a les dades arribades des de la Conselleria de Salut, segueix augmentant el nombre de casos de persones amb Covid19 al nostre municipi, havent-hi, actualment, 220. Per altra part, ja s’han donat 310 altes.

Dades Conselleria de Salut

En referència al total de positius que hi ha a les illes, la xifra es col·loca en els 10.233 casos, havent-se de destacar 4 noves defuncions.

80 casos per Covid19 segons el PAC, 217 segons la Conselleria

14/01/21 Des del PAC de Pollença, la informació actualitzada sobre la situació per Covid19, és que hi ha 80 casos actius hores d’ara, després d’haver-se donat set altes i haver-se detectat nou nous casos en les últimes hores. Així arribam a aquesta xifra rècord al municipi.

En relació a les dades obtingudes per part de la Conselleria de Salut, el nombre de persones amb Covid19 que hi ha a Pollença actualment torna a ascendir als 217 al nostre municipi.

Referent a la situació en l’ámbit balear, les Illes van superar ahir el mig miler de morts des de l’inici de la pandèmia arribant ja les 503 víctimes de la Covid19. També es sumaren cinc morts i ja en van 33 en el que duim de 2021, una xifra que reflecteix la gravetat de la situació sanitària. Mentrestant, segueix augmentant l’ocupació de les unitats de cures intensives (UCI) molt ràpidament.

78 casos per Covid19 segons el PAC, 208 segons la Conselleria

13/01/21 Des del PAC, la Doctora Alejandra Valero, ens ha comunicat que en les darreres 24 hores un total de 15 casos nous per Covid-19. Però, alhora, s’han donat vuit altes. Per tant, la xifra al municipi ascendeix a 78 casos actius ara mateix.

Per altra banda, des de la Conselleria de Salut comptabilitzen 208 casos a Pollença. Es precís recordar que les dades proporcionades per la Conselleria conten els positius de persones empadronades a Pollença. És a dir, els casos seguits per el PAC Pollença i altres centres.

25 nous casos per Covid19 aquest cap de setmana segons el PAC

12/01/21 Des del PAC, la Doctora Alejandra Valero, ens ha comunicat que els darrers tres dies -cap de setmana i ahir dilluns- s’han comptabilitzat un total de 25 casos per Covid-19. Però, alhora, s’han donat 25 altes. Per tant, seguim amb 71 casos actius ara mateix.

Per altra banda, des de la Conselleria de Salut comptabilitzen 201 casos ara mateix al municipi. Es precís recordar que les dades proporcionades per la Conselleria conten els positius de persones empadronades a Pollença. És a dir, els casos seguits per el PAC Pollença i altres centres.

71 casos de Covid segons el PAC, 177 segons la Conselleria

11/01/21 Des del PAC, la Doctora Alejandra Valero, ens ha comunicat que, el passat divendres 8 de gener, varen detectar 12 nous positius de coronavirus i es varen donar dues altes. Per tant, la data ascendeix a 71 persones contagiades.

Com ja sabeu, es dilluns ens comuniquen les dades del divendres i els dimarts, les del cap de setmana.

Quant a la informació proporcionada per la Conselleria de Salut, les dades encara no han estat actualitzades -les actualitzarem el capvespre-. Per ara, es comptabilitzen les mateixes que el passat divendres; 177 contagiats a Pollença.

A la següent imatge podeu veure els casos actius, els casos acumulats (285) i les defuncions que hi ha hagut al poble des de l’inici de la pandèmia (8).

61 casos actius segons el PAC, 177 segons la Conselleria

8/01/21 Des del PAC de Pollença, la informació actualitzada sobre la situació per Covid19, és que hi ha 61 casos actius hores d’ara, després d’haver-se donat 5 altes i haver-se detectat 3 nous casos en les últimes hores.

En relació a les dades obtingudes per part de la Conselleria de Salut, el nombre de persones amb Covid19 que hi ha a Pollença actualment torna a ascendir als 177 al nostre municipi.

Dades Conselleria Salut

Pel que fa al total de casos a les Balears, segueix augmentant de forma considerada, arribant ja als 8.500 casos actius a hores d’ara.

63 casos segons el PAC i 158 segons la Conselleria

7/01/21 La informació que arriba des del PAC és que en les darreres 48 hores s’han detectat a Pollença 20 nous positius i s’han donat només 5 altes. Això fa que la situació al poble de Pollença estigui en un total de 63 casos actius per Covid19.

Pel que fa a les dades proporcionades per la Conselleria de Salut, és que a Pollença la situació ha baixat a 158 casos actius a hores d’ara, havent-se donat un total de 283 altes fins al moment.

Dades Conselleria Salut

En relació al total de casos actius que hi ha a les Balears, aquesta xifra es troba en els 7.775 i s’han registrat 4 noves defuncions.

48 casos segons el PAC, 164 segons la Conselleria

5/01/21 Des del PAC, la informació que ens arriba és que a Pollença en les darreres 24 hores s’han detectat un total de 14 nous positius, lo qual eleva la xifra de total de casos a 48, després d’haver-se donat també 10 altes.

En relació a les dades proveïdes per la Conselleria de Salut, es segueix amb un total de 164 casos actius per Covid19 al nostre municipi i s’han donat ja un total de 267 altes.

Pel que fa al total de casos a les illes, n’hi ha 8.839 a hores d’ara i s’ha detectat 1 nova mort en les darreres hores.

44 casos segons el PAC i 164 segons la Conselleria

4/01/21 Començam l’any amb un augment de casos per Covid19 segons informa la Dra Alejandra Valero des del PAC de Pollença. I és que des de dia 30 de desembre fins ahir, s’han detectat 27 nous positius i s’han donat 19 altes. Això col·loca el poble en un total de 44 casos actius.

Des de la Conselleria de Salut, afirmen que hi ha un total de 164 casos de SARS-CoV-2 actualment a Pollença. A les darreres 24 hores s’han detectat 338 nous casos a les Illes, deixant així un total de 8.843 contagiats a hores d’ara.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button