Municipi

L’Ajuntament de Pollença llança la Campanya “Qui estima la Patrona, la respecta!”

Sensibilització i preparació per les festes de La Patrona a través de xarxes socials

L’Ajuntament de Pollença ha presentat una nova iniciativa informativa amb el lema “Qui estima la Patrona, la respecta!”. Aquesta campanya integra vídeos curts i material gràfic amb l’objectiu de conscienciar la població sobre diversos aspectes del simulacre de Moros i Cristians, proporcionant directrius i avisos per assegurar el correcte desenvolupament de la festa.

Disposada específicament per a les plataformes de xarxes socials, la campanya serà distribuïda progressivament a través dels canals de comunicació de l’Ajuntament, Instagram, Facebook i WhatsApp, des del 8 fins al 25 de juliol. Això permetrà que tots els residents tinguin l’oportunitat de familiaritzar-se amb el contingut abans de l’inici dels esdeveniments.

L’ajuntament convida a compartir contingut relacionat amb les festivitats a les xarxes socials, fent servir l’etiqueta #QuiEstimaLaPatronaLarespecta.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button