EconomiaMunicipiTurisme

FEBHATUR i el Batle de Pollença Presenten Esmena per Protegir les Llicències Turístiques

FEBHATUR i l'Ajuntament de Pollença es Mobilitzen per Blindar les Llicències Turístiques davant la Reforma Legal del govern

En una reunió clau per al futur del lloguer turístic a les localitats de Pollença, Alcúdia i Santanyí, FEBHATUR i el Batle de Pollença, Martí March, han acordat presentar una esmena al recent Decret de simplificació administrativa. L’objectiu d’aquesta esmena és assegurar la continuïtat de la legalitat de les llicències turístiques que podrien veure’s afectades per aquesta normativa.

Miquel Cifre, president de la Federació, ha destacat la necessitat d’aquesta acció afirmant que “no es pot desvestir un sant per a vestir-ne un altre”, referint-se a la importància de no sacrificar les llicències legals en l’intent de corregir altres irregularitats. Per la seva banda, Martí March ha expressat la necessitat imperiosa de “garantir la seguretat jurídica d’una activitat tan arraigada a Pollença”, insistint que no es pot anul·lar una llicència completament legal per solucionar una il·legalitat.

Ambdues parts s’han compromès a treballar conjuntament per rectificar els errors presents en el decret llei i buscar solucions que permetin legalitzar els habitatges sense haver de renunciar a la llicència turística ja concedida.

A més, FEBHATUR ha iniciat una ronda de contactes amb els municipis més afectats per aquesta mesura, incloent Alcúdia i Santanyí, per coordinar esforços i estratègies que assegurin una resolució efectiva al problema.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button