MunicipiPollença

Som Pollença, el mitjà local més vist de les Balears el mes d’agost

Som Pollença, que encara no ha complert el seu primer aniversari, a prop de les 90.000 visites uniques, segons les dades de l'OJD Interactiva

Fa uns mesos ja us contàvem que Som Pollença seria auditada per l’empresa OJD Interactiva, la qual audita els principals mitjans d’Espanya. El passat mes d’agost vàrem créixer en visites un 52 per cent respecte al mes anterior. Així, ens posicionem en el diari digital que més ha pujat respecte al mes anterior de totes les Illes. El mes passat vam tenir un total de 130.342 pagines vistes el que ens converteix amb diari d’àmbit local més vist de les Balears, segons les dades que ens ha proporcionat l’OJD.

Llistat del mes d’agost 2020 de la OJD Interactiva. Som Pollença es troba a la posició 15.

Els nostres streamings

Precisament aquest mes d’agost Som Pollença ha realitzat dos directes amb diferents temàtiques. El primer, a principis de més amb un ‘Magazín Especial Patrona‘ que tengué una gran acollida. I, el segon, un ‘Especial Educació‘ on vam resoldre amb professionals del sector els dubtes més demanats per la població a la vigília de l’inici del curs.

Pollença al dia

A més, cada dia t’informem de l’actualitat de Pollença, Eu Moll, Cala Sant Vicenç i Formentor i més. Tot l’equip treballem dia a dia per apropar la informació de proximitat per tot el territori pollencí i de la millor manera possible.

El nostre equip

De esquerra a dreta: Maria Tomàs (redactora Balearsports), Roser Bauzà i Marian Romero (redactores), Irma Uría (Comercial) i Carlos Moyà (Càmara)

Gràcies!

De part de tot l’equip
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X