DirecteMunicipiPollençaStreamingVídeo
Destacat

Magazín Especial Patrona 2020

Avui diumenge dia 2 a les 22 hores del vespre començarà en directe el Magazín Especial Patrona 2020. A causa de la situació actual de la Covid-19, ha estat impossible celebrar les festes tal com ho feim cada any. Per aquest motiu, des de Som Pollença i Balearslive feim el possible per apropar l’alegria, el sentiment i l’esperit de Patrona en un dia tan remarcat en el calendari com és dia 2 d’agost.

Tertúlies amb càrrecs de diferents anys, cossiers, dames, integrants del col·lectiu la Mala Pècora, la banda de música… són només alguns de molts dels continguts que podreu veure en directe al Magazín Especial Patrona 2020. L’streaming serà emès per Youtube i Facebook Live amb la col·laboració de 31 M. Podreu veure reportatges, entrevistes en directe, imatges de les Patrones viscudes, moments històrics i molt més!

A més, volem que sigueu els protagonistes, per això, ús volem fer partícips. Encara sou a temps d’enviar el vídeo per entrar al nostre sorteig. A continuació, trobareu el cartell explicatiu:

Viu la Patrona amb nosaltres!

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X