Cultura

250 anys del naixement de Beethoven amb el Festival BTHVN Mallorca-Pollença 2020

Aquest esdeveniment tindrà lloc des del 20 de setembre fins 10 d'octubre

Enguany es compleixen 250 anys des del naixement del conegut compositor Ludwig van Beethoven i per commemorar-ho es celebrarà un seguit de quatre concerts i activitats des de dia 20 de setembre fins dia 10 d’octubre, a Pollença.

Els concerts abordaran els principals gèneres musicals de l’obra del music: concerts per a solista, simfonies, música de cambra i quartets de corda. Així, els encarregats de retre homenatge a aquesta figura, seran grans noms de l’illa com ara Andreu Riera o Jose Manuel Álvarez Losada, però també hi participaran joves músics com Magí Garcies o Bernat Quetglas. També es comptarà amb convidats com Zuzanna Sosnowska i el Cuarteto Quiroga.

A part dels concerts, també es duran a terme un conjunt d’activitats relacionades amb els hobbies del compositor. D’aquesta forma es tractaran temes com el paper de la dona dins la música o la consideració mediambiental, fet pel qual es farà una recollida de fems a Cala Barques.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X