Municipi
Destacat

Som Pollença creix amb visites i es compromet amb la transparència

La web serà auditada per l'empresa OJD Interactiva, fet que garanteix la qualitat i la honestedat

Formar part de OJD és un segell de qualitat i honestadat, una garantia de transparència pels clients de Som Pollença. És una manera més de demostrar que l’audiència de la web i les dades donades són reals, objectives, fiables i comparables. Cosa que aconsegueixen auditant el trànsit dels mitjans online, tal com expliquen a la seva pàgina web.

Segell de qualitat i honestadat

A més a més, d’aquesta manera complim amb les directrius que marca el Govern de les Illes Balears als mitjans de comunicació en quant a transparència i control per fer un repartiment més just i equitatiu de les campanyes publicitàries. Amb tot això, Som pollença compleix amb tots els requisit i se situa a l’alçada de mitjans autonòmics de gran tirada.

Som Pollença i Balearslive amb la transparència com a filosofia de treball

Volem recordar que Som Pollença beu directament de la filosofia de treball de Balearslive, “l’empresa mare”. El compromís social i la ètica amb la transparència és una empremta identitària que ens ha portat al lloc on som ara mateix.

Treballam amb professionals amb una dilatada experiència i comptam amb una nodrida xarxa d’empreses relacionades amb el sector que serveixen de suport a qualsevol projecte que se’ns planteja. Ens agrada que ens coneguin sobretot pel tracte especial que sempre procuram oferir, mimant al detall cada un dels nostres projectes

Les nostres dades

Amb la transparència que ens caracteritza, volem compartir amb tots vosaltres algunes de les nostres dades. Una de les coses de les quals n’estam més satisfets és d’haver tingut 92.000 visites a la web el mes passat. També és de celebrar que superam les 40.000 interaccions a la nostra plana de Facebook en la darrera setmana, triplicant en dades a la segona pàgina pollencina amb més interaccions en aquesta xarxa social.

Així mateix, comunicar-vos, també, que a lInstagram superam en nombre de seguidors als altres mitjans de comunicació local. Comptam amb una comunitat virtual de 1.233 persones, qui tenen una gran interacció amb les nostres publicacions.

Una garantia de trasparència

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button