Municipi

Dia 21, els britànics ja poden arribar a Pollença

Els habitatges de lloguer vacacional han notat un augment de reserves després que s'anunciàs la reobertura de fronteres

Els turistes procedents de Gran Bretanya són un dels principals visitants de Pollença durant els estius, pel que és una bona notícia saber que s’ha avançat l’obertura de les fronteres al 21 de juny. Segons confirmen des de l’ambaixada britància, els seus ciutadans també podran viatjar a l’Estat espanyol a partir d’aquesta data. Tot i això, desaconsellen qualsevol viatge internacional per mor de la pandèmia mundial derivada de la covid-19.

https://twitter.com/BritsliveSpain/status/1272528832008945664

Amb la imminent reobertura de fronteres, comença a ser notori el moviment de reserves i obertura tant als habitatges de lloguer vacacional com als hotels. Des de l’agència Nord Villas, Lluís Galindo, explica que “aquest cap de setmana han entrat més reserves i han disminuït les cancel·lacions“. Així mateix, és destacable que alguns dels grans hotels ja es preparen per obrir.

Podria beneficiar a Pollença l’arribada de turistes?

Augmenten les reserves als habitatges de lloguer vacacional després que s’anunciàs la reobertura de fronteres

Lluís Galindo ens afirma que tot i no esperar una “temporada massa exitosa“, les bones notícies relacionades amb la llibertat de moviment “els hi dóna bones sensacions“. Al que afegeix que la situació sanitària positiva que viu Mallorca “dóna confiança als turistes internacionals” per elegir l’illa com a destí vacacional. Incideix, també, en què aquests darrers mesos s’han fet unes 400 cancel·lacions i s’ha perdut la possibilitat de fer més reserves.

Així i tot, des de Nord Villas van notar com es començava a “reactivar” el moviment ara fa una setmana. “No arribam a l’ocupació de l’any passat, la qual va ser el gairebé del 100%“, però no serà tan negativa com semblava. Des de l’agència indiquen que “a partir de la segona quinzena de juliol es nota més la intenció de venir de vacances“.

Com bé hem dit unes línies més amunt, els alemanys i els anglesos són els principals visitants de Pollença, qui s’allotgen a habitatges de lloguer vacacional. Ara bé, degut a la situació actual, des de Nord Villas han notat una “tendència a l’alça” d’espanyols i habitants locals que han fet reserves per aquesta temporada.

Optimisme en el sector del lloguer turístic a Pollença

Els hotels també es preparen per rebre els primers turistes

La gerent de l’Associació Hotelera, Isabel Sastre, ens explica que en aquests establiments turístics encara no s’ha notat un augment de reserves encara que s’hagi anunciat l’obertura de fronteres. “Haurem d’esperar unes setmanes a veure que passa amb el mercat britànic, que són els principals clients“, afirma.

L'Hotel Formentor des de l'exterior
© Barcelo Royal Hideaway Hotel Formentor

Així i tot, ens informa que pròximament obriran diversos hotels més i recorda que el Sant Jordi ja hi està des de fa temps. Especifica, fent incidència en què tot són “previsions“, que l’Hotel Formentor obrirà el 26 de juny, els apartaments Marina i els Don Miguel l’1 de juliol, i el Daina el 6 del mes que ve.

Des Som Pollença també hem pogut saber que l’Illa d’Or i els aparthotels Cabot Hobby Club es preparen. Aquest darrer preveu obrir a principis de juliol.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button