AlimentacióGuia ComerçMunicipi

Ca’n Butxaca, tradició gelatera

No hi ha dubte, qualsevol Pollenci sap que si vol prendre’s un bon gelat artesanal, Ca’n Butxaca és la millor opció.

Ca’n Butxaca Gelats Artesans és el resultat d’anys i anys de tradició gelatera. Actualment, Antonia i Rafael Martorell són els encarregats d’elaborar aquest deliciós dolç, però abans que ells ja ho feien la seva mare i la seva tia, i fins i tot abans, concretament al 1929, aquest bonic treball va ser cosa del seu padrí.

Aquesta llarga estirp de fantàstics gelaters artesans, utilitza productes locals, sempre que és possible, per a l’elaboració d’una enorme varietat de sabors.

Actualment, la seva carta compta amb més de 35 tipus de gelats: Des dels més tradicionals per als paladars clàssics, fins a nous sabors que no decebran: Pinya colada, cookies, Kit kat, Oreo, Baileys o, fins i tot, un de formatge de cabra, que farà les delícies dels més atrevits.

A més dels gelats, a la seva carta podràs trobar granissats de llimona, taronja o ametlla, orxata, crepes casolans, gofres o bubble waffles entre altres coses.

El meravellós d’aquest producte és que qualsevol moment és bo per a prendre-s’ho. Com a bona gelateria tots els seus productes estan disponibles per a portar, però també compta amb una terrassa i amb taules en el seu interior.

Sens dubte, la fama de la gelateria Ca’n Butxaca és enorme entre els veïns del municipi. Això es tradueix, a més, en què rebin encàrrecs de restaurants de la zona per a disposar, en les seves cartes, d’aquests grans postres.

Situada en la plaça Major de Pollença, Butxaca Gelats Artesans està oberta al públic els 365 dies de l’any (exceptuant el 25 i el 31 de desembre), des de les 8.00h del matí fins a les 23.00h de la nit (podent allargar el seu horari algunes nits d’estiu, quan es respira molt d’ambient en la plaça).

BUTXACA GELATS ARTESANS
C/ Colom, ,1 – Pollença
Tel. 682 333 419 / 689 280 559

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X