EntrevistesMunicipiVídeo
Destacat

Optimisme en el sector del lloguer turístic a Pollença

Els habitatges vacacionals, per definició, comporten un risc d'infecció menor a altres establiments

Tot apuntava que la temporada turística del 2020 a Pollença seria extraordinària. De cop i volta, però, un virus molt contagiós i amb unes conseqüències sanitàries nefastes acabava amb les bones previsions. Representants del lloguer vacacional dibuixaven un futur molt incert i inestable. Però la realitat en aquests moments ha canviat molt i mostren optimisme per fer front als mesos vinents.

Miquel Cifre,  propietari de l’agència Grup Miquel Cifre SA, assegura que les noves reserves confirmades són una molt bona notícia que permet mirar amb més positivisme el futur. Però no és l’únic factor que influeix a l’hora d’adoptar aquesta postura més propera a l’optimisme. Entre altres, destaca que les companyies aèries reprendran els vols a mitjan juny i que les cases amb aquesta finalitat, per definició, comprenen un risc inferior, afirma Cifre. Així mateix, es permet la llicència de creure que els habitatges en qüestió se seguiran llogant, tot i que la quarantena obligatòria sigui un “emperò”.

Aprofundirem més en el tema demà

Demà parlarem més sobre el sector del lloguer turístic i l’actuació, o no, de les institucions competents en relació a aquest. És per això, que entrevistarem a Maria Gibert, gerent d’Habtur Balears.

Maria Gibert
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button