Alternativa per PollençaEl PiEntrevistesMES -ESQUERRAMunicipiPolíticaPopulars de PollençaTots per PollençaUnides PodemUnio Mollera PollencinaVídeo

Avaluam aquest curs polític

Des de Som Pollença hem entrevistat a tots els portaveus dels partits polítics que conformen el consistori

Fa un any que Miquel Àngel March feia entrega de la vara a Tomeu Cifre, qui prenia possessió com a batle i conformava un nou equip de govern. Els regidors i regidores de Tots per Pollença, Partit Popular i Unió Mollera es convertien aquell juny en els encarregats de gestionar el municipi durant quatre anys seguits.

Un any just de les darreres eleccions municipals

Des de Som Pollença hem considerat oportú esbrinar si realment han complert amb el promès. Saber com han viscut aquest curs polític turbulent i com està el pacte. Intentar descobrir com haurien actuat Alternativa per Pollença, Junts Avançam i Unides Podem si haguessin format part de l’equip de govern. Escolta les alabances, les crítiques i els desitjos de David Alonso (PP), Tomeu Cifre (Tots), Marina Llobera (Alternativa), Miquel Àngel March (Junts), Pep Marquet (PI), Michael Muller (Podem) i Andrés Nevado (UMP)

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button