Municipi

Podria beneficiar a Pollença l’arribada de turistes?

Han arribat a la platja d'Alcúdia els primers alemanys d'aquesta temporada

Avui ja han arribat a Alcúdia els primers turistes d’aquesta temporada, cosa que es repetirà fins dia 21. Es calcula que uns 10.900 alemanys arribin aquestes dues setmanes a les Illes Balears amb el pla pilot per testar els diferents protocols de prevenció i així l’hosteleria poder millorar les mesures sanitàries. Cal recordar que a Mallorca, els turistes seran allotjats a establiments ubicats a la platja de Palma i a la platja d’Alcúdia, municipi molt lligat a Pollença. És per això que ens demanam si ens podria beneficiar d’alguna manera.

No s’ha de descartar la possibilitat que els alemanys que passin els dies a Alcúdia es traslladin fins a Pollença. La proximitat geogràfica és evident, així com també ho és l’atractiu turístic del municipi. A més a més, les restriccions de moviment ja són inexistents. Per tot això, seria possible que visitassin qualsevol dels nuclis urbans que conformen el nostre poble.

A propòsit d’aquests fets i obeint l’actualitat, és important fer una petita observació. Els alemanys podran circular lliurement i accedir a Formentor sense cap mena de limitació d’horari ni espai, igual que feim els habitants autòctons. Una altra prova a superar?

No es restringirà l’accés al cap de Formentor aquest estiu

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button