Municipi

El Mes de la Dona commemora i visibilitza la lluita per la igualtat de gènere

Programa d'activitats des del dissabte 2 de març fins al dimecres dia 20 al municipi de Pollença

El Mes de la Dona arriba a Pollença carregat d’activitats organitzades per l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament, amb l’objectiu de commemorar i visibilitzar la lluita pels drets de les dones. Des del dissabte 2 de març fins al dimecres 20, es duran a terme una sèrie d’esdeveniments que abasten des de representacions teatrals fins a concerts commemoratius.

El dissabte 2 de març, a les 19.30 h, el Club Pollença acollirà “Literactua del silenci: LES POSSESSIONS”, una obra de Llúcia Ramis, amb dramatúrgia de Xavier Uriz. Les entrades estan disponibles per 10 € en deferro.org. Per part seva, el dimecres 6 de març, a les 17.30 h, la Biblioteca Port de Pollença serà l’escenari per a “CONTACONTES Jo vaig amb el meu“, dirigit a nens a partir de 4 anys. És necessària inscripció prèvia a mediadora@ajpollenca.net.

El divendres 8 de març, Dia Internacional de les Dones, es durà a terme la lectura del MANIFEST en dos punts: a les 11.00 h en el Centre Cultural Miquel Capllonch i a les 12.00 h a l’Ajuntament de Pollença (escalonada Calvari).

El dissabte 9 de març, l’esdeveniment “EL PUIG DELS DONES” recordarà a les dones silenciades, seguit d’un vermut en arribar al cim. A les 11.00 h, el punt de trobada serà l’inici del camí del Puig. Aquesta mateixa tarda, a les 19.00 h, es realitzarà un recorregut per diferents llocs de Pollença en “GLOSAM PER ELLES”, que inclourà llocs emblemàtics relacionats amb la història de les dones.

El diumenge 10 de març, a les 19.00 h, la Parròquia de Pollença acollirà un “CONCERT commemoratiu DE TOT COR”, amb la participació de Palma Gospel Singers, en commemoració del 125è aniversari de la mort de Sor Maria Rafela. Les entrades, a 10 €, estaran disponibles en l’AV Port de Pollença, Electrònica Quadrat i Club Pollença. Aquest esdeveniment està destinat a recaptar fons per als nens de les missions de Ruanda i Uganda, i és organitzat per l’Àrea de Serveis Socials.

El dimecres 13 de març, a les 17.30 h, en Ca Llobera, es durà a terme un altre “CONTACONTES”, aquesta vegada amb “Una princesa amb motocicleta”, dirigit a nens a partir de 4 anys. Inscripció prèvia en mediadora@ajpollenca.net. Finalment, el divendres 15 de març, a les 19.00 h, la Església de Monti-sion serà l’escenari del “Lliurament dels RECONEIXEMENTS CLARA HAMMERL”.

El fermall final arribarà el dimecres 20 de març, novament en Ca Llobera, amb un altre “CONTACONTES”, aquesta vegada titulat “Els aventuris de la capitana Bussàlia, l’ajudant Aleix i en Babà”. Inscripció prèvia en mediadora@ajpollenca.net. Aquest Mes de la Dona promet una varietat d’activitats per a commemorar i celebrar el paper de les dones en la societat.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button