Municipi

Presentades les campanyes “Per Pasqua també compram producte local” i de la Formatjada

El Departament de Comerç de l’Ajuntament de Pollença, en col·laboració amb els productors locals i l’associació Teixit Empresarial, ha llançat la campanya per a promoure la compra de productes autòctons sota el lema “Per Pasqua també compram producte local”. A més, s’ha anunciat la campanya de la Formatjada que es durà a terme durant les celebracions de Setmana Santa.

L’esdeveniment tindrà lloc a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença amb l’objectiu de destacar els productes i els fabricants locals del municipi. Així mateix, es reactiva la campanya de la Formatjada per a promocionar-la i reforçar aquest dolç tradicional propi de Pollença. Com a novetat, s’ofereixen motlles més petits per a facilitar-ne la comercialització als forns locals i d’altres dissenyats amb la forma característica del gall de Pollença.

Divendres 22

Entre les 16:00 i les 18:00 hores, a la plaça Miquel Capllonch, es duran a terme diverses propostes dirigides als infants, com tallers i activitats esportives organitzades per Escola Vida i altres centres oberts. A més, es distribuiran formatjades entre els assistents.

Dissabte 23

  • 10:00 a 15:00 hores: mercat d’objectes de segona mà
  • 11:00 a 13:00 hores: Espai Saba organitzarà un taller de manualitats de Pasqua destinat als nens
  • 12:00 hores: degustació de productes locals dels forns Can Bisquerra, Formentor, Los Molinos, Can Bisanyes, Sucrart, Las Delicias, Pa Nord i Can Rabassó; així com vi de Can Axartell i Mortitx; i mel de la Cooperativa Pagesa. A l’hora de dinar i sopar, 12 bars i restaurants de la zona oferiran un plat especial elaborat amb mel.
  • 17:00 hores: espectacle de Circ Art
  • 18:00 a 19:00 hores: ball en línia i després concurs obert a tothom de formatjades i panades, amb un premi per al guanyador/a
  • 20:00 hores: sorteig de regals organitzat per l’associació Teixit Empresarial, que inclourà tres vals de compra per un valor de 150 €, un sopar i diversos lots de productes locals
  • 20:30 hores: concert a càrrec de Latin Quintet
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button