Gastronomia

La Fira del vi, amb una assistència de més de 3.500 persones!

La congregació ha sigut un èxit

Aquest cap de setmana Pollença ha estat el punt de trobada de la majoria de grans cellers de Mallorca i lloc de reunió de quantitat de visitants, enòlegs, restauradors i turistes que han vengut a visitar la Fira del vi.

La multitudinària assistència s’ha repartit entre els matins de dissabte i diumenge i el capvespre del dissabte, que va ser el seu punt àlgid d’assistència. Els assistents es repartiren entre més de 2.800 al llarg de tot el dissabte i més de 700 en diumenge, arribant a sumar més de 3.500 visitants.

A l’interior del claustre, hem pogut trobar-hi les mostres dels millors vins de Mallorca; però no només això: a part de les varietats de vins blancs rosats i negres també hem pogut trobar-hi caves, ginebres, vins dolços, vermuts i fins i tot olis.

A fora del recinte és on s’hi han duit a termes tasts dirigits per experts i musicats per artistes pollencins.

A més, el dissabte van tenir lloc un tardeo, organitzat en paral·lel a la Fira, que comença just quan aquesta tancà les seves portes. A ca’n Villalonga s’hi congregaren la majoria d’assistents a la Fira, reunint gran quantitat de gent de totes les edats.

Haurem d’esperar fins l’any que ve per tornar a gaudir de la tradicional Fira del vi que marida Pollença amb els millors brous del raïm de l’illa.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button