Esports

Un pollencí, campió d'Europa de futbol sala!

Joan Llompart guanya la Champions League amb el Palma Futsal

Ahir, el Palma Futsal es proclamà de manera èpica campió d’Europa després de més de dues hores i mitja partit, guanyant ni més ni manco que la Champions League.

En un partit tan llarg i intens com fou, després de pròrroga i penaltis, és manifest la importancia que té estar en un bon estat de forma. I precisament aquesta és la tasca que el pollencí Joan Llompart desenvolupa al club des de fa catorze temporades!

En Joan és el preparador físic pollencí que ha estat formant als jugadors per enfrontar-se a situacions límit i d’alta intensitat com aquesta. A una final tan important, d’una competició que sols tres equips espanyols havien pogut guanyar abans que ells en tota la història, tot i que les forçes es treguin d’on no n’hi ha, no hi hauria possibilitats de mantenir-se amb el cos a lloc si no fos per la feina feta durant tota la temporada i pre-temporada. A més, curiosament, ha estat el primer títol de renom que han guanyat, després de tenir sols dos títols de campió de segona divisió, havent perdut sempre les finals que havien jugat a Copa del rei i altres competicions, aquest cop si han posat per guanyar ni més ni manco que una Champions.

És en aquestes situacions on s’aprecien aquests detalls, i és aquí on es veu la importància de la feina feta d’una peça clau per a l’equip com n’és el preparador. Enhorabona Palma Futsal i enhorabona, Joan!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button