Cultura

Tancarem el cicle de Cinema a la Fresca amb El príncep oblidat

El II Cicle de Cinema a la Fresca ha animat a les famílies del municipi a acudir els vespres a veure entretingudes pel·lícules de cinema infantil a la fresca. Des de petits a grans; pares i mares, padrines i padrins, germanes i germans han gaudit aquestes setmanes de pel·lícules desenfadades, però amb missatge. Cinema infantil vist en grup.

En aquesta ocasió, per tancar el cicle demà dimecres a les 21.00h a la Plaça Vella de Pollença, serà el torn d’una pel·lícula francesa. Amb la coincidència que aquest cicle acabi amb el començament de les escoles, aquesta pel·lícula n’és il·lustrativa del pas del temps, la superació d’etapes; fer-se gran.

Mesclant animacions caricaturesques amb personatges reals, el film tracta sobre un pare (Omar Sy, conegut per pel·lícules com Intocable) que cada nit deixa volar la imaginació juntament amb la seva filla, contant-li contes abans d’anar a dormir.

Generen, així, ambdós junts amb les narracions del pare un món propi en el quals ells són príncep i princesa. Noves aventures sorgeixen amb cada conte, i van evolucionant així com també evolucionen ells i passen els anys.

Però amb l’arribada de la nina a l’escola secundària, hi tendrà lloc un canvi. En fer-se ella més madura i anar posant fi a una etapa d’infància, el príncep animat també haurà de trobar el seu lloc en una nova etapa. Haurà de buscar el seu destí ”en un món al que ja no hi pertany”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button